Barion Pixel nuuvella

Boldogtalanság

Az emberek már mindent csinálnak, csak azt nem keresik, hogy miben lehetnek boldogok. Mert nyomorogni meg panaszkodni jobb, mint a saját boldogságukat keresni. Inkább csak panaszkodnak, nyomorognak, ítélkeznek, szenvednek. Ahelyett, hogy tényleg saját magukhoz fordulnának és megtalálnák azt a tevékenységet vagy bármit amivel boldogok lehetnének. Nem! Ők inkább más életét jobban elítélik, mint hogy a sajátjukkal szembenéznének. Ezáltal pedig a boldog embert teszi tönkre vagy inkább a sajátját. Mert van az az ember is, aki keresi és hajtja, hogy boldog lehessen, amikor azonban ezt az embert túl sok negativitás éri, na egyszer nála is betelik ám a pohár akkor aztán a fagyi is képes vissza nyalni. És akkor még szépen fogalmaztam. :) 
Te melyik csoportba tartozol? 
Hiszel a saját magad által teremtett boldogságban? 
Ha nem. Miért nem? 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd bibuska94 14 történetét!


  • 1261 szerző
  • 857 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

bibuska94

Boldogtalanság

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni bibuska94 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!