Barion Pixel nuuvella

Bodnár Lili Ildikó

Just a writer.


Eddigi megjelenések

Első könyvem: Just Friends


Just a writer.


Eddigi megjelenések

Első könyvem: Just Friends

A Lista
3. Fejezet - 4.

Bár Cassie írásban lekoptatta, Peter nem adja fel és olyan lépést tesz, amire a lány nem számít. A kérdés, hogy ez lesz-e a megfelelő lépés.

9 perc olvasás
0 0 0
A Lista
2. Fejezet - 3.

Peter megtalálja az egyetlen személyt, aki igazán segíthet neki, a kérdés csak az, hogy ez a lány hajlandó-e rá.

6 perc olvasás
0 0 0
A Lista
1. Fejezet - 2.

Az egyetem jól ismert hokisa kellemetlen helyzetbe kerül, amiből csak segítséggel tud kikerülni. A kérdés csak az, hogy kinek a segítségével.

7 perc olvasás
0 0 0
Az ideál?

Vajon mi micsoda valójában?

1 perc olvasás
0 0 0
A Lista
Prológus - 1.

"Bukott angyal lettem, mert üzletet kötöttem egy angyal bőrébe bújt ördöggel." "Át kellett mennem a poklon, hogy a kapuban a megváltásért felelős angyal várjon rám: Cassie White."

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bodnár Lili Ildikó nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!