Barion Pixel nuuvella

A Lista

Egyszer azt mondták nekem, hogy éljek úgy, mint a hibiszkusz: csak egy napig virágzik, de akkor a legszebb. Én sosem értettem ezt a tanácsot. Nyilván akkor a legszebb, hiszen csak azon az egy napon virágzik. 
Na és én hogy élhetnék így? Hiszen minden nap felkelek és nem lehetek mindig szép és jó kedvű. Nem tudok mindig tökéletes lenni mindenki számára.
Aztán az életem száznyolcvan fokos fordulatot vett és megértettem, hogy mit jelent ez az egész, mégis az ellentettjét csináltam. Bezárkóztam és csak egy dologért éltem mindaddig, amíg meg nem jelent az engem rejtő virágboltban egy vevő, aki teljesen új helyekre vitt és megmutatta, hogy hogy kell minden nap úgy élni, mintha az lenne az egyetlen és utolsó. Megtanított arra, hogy hogyan legyek olyan, mint a hibiszkusz, miközben teljesen felkavarta az életem és az addig olyan jól elrejtett vágyaimat.

Tetszett a történet?

1 1

Regisztrálj és olvasd Bodnár Lili Ildikó 7 történetét!


  • 1291 szerző
  • 878 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

romantikus

Rövid leírás / Beharangozó

A sport mindkettőjüket megtanította bizonyos dolgokra. A fiút például arra, hogy sose adja fel, viszont arra is, hogy neki senki sem mond nemet.A lányt a komoly küzdésre nevelte és arra, hogy egy pillanat alatt megváltozhat az élete, ő mégsem tanul a hibájából.A hokicsapat kapitánya és az egyetem maximalista évfolyamelsője valószínűleg sosem kerültek volna beszélőviszonyba, ha a suli nagymenőjének nem lenne szüksége a tornász segítségére. Azonban az a találkozás nem úgy sül el, ahogy azt a fiú tervezte és be kell látnia, hogy most nehezebb ellenféllel áll szemben, akit csak úgy győzhet le, ha bedobja azt, amire a lány kicsit sem számít.

Rövid összefoglaló

"Bukott angyal lettem, mert üzletet kötöttem egy angyal bőrébe bújt ördöggel."

"Át kellett mennem a poklon, hogy a kapuban a megváltásért felelős angyal várjon rám: Cassie White."

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bodnár Lili Ildikó nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!