Barion Pixel nuuvella

A három manó - karanténmese

Az éjjel úgy két óra körül felébredtem. Általában egy szuszra végigalszom az éjszakát, de néha előfordul. Felkeltem, a sötétben kibotorkáltam a konyhába, ittam egy pohár vizet. Mentem vissza a hálóba, mikor a félig nyitott nappali ajtaján keresztül észrevettem, hogy megy a TV. Pontosabban nem megy, mert a set top box ki van kapcsolva, a TV viszont nincs, így halványszürkén világit. Nem kapcsoltam ki? – Kérdeztem magamtól, persze választ nem várva. Elindultam a TV felé, amikor észrevettem, hogy a kanapén három manó ül. Nagyon viccesen néztek ki, pont olyannak, amilyennek mindig is elképzeltem a manókat. Nagy, kerek szemük és hosszú orruk volt, rikítóan színes ing és nadrág volt rajtuk. Ja, és mindegyiken citromsárga maszk volt. A TV-t nézték. Bár én csak a nagy semmit, pontosabban a szürkén villódzó képernyőt láttam, de jó műsor mehetett, szemmel láthatóan tetszett nekik. Jókat nevettek, egymásra néztek és bólogattak, néha még tapsoltak is. Csodálkoztam, hogy kerültek ide, de úgy döntöttem, nem zavarom meg szórakozásukat. Óvatosan becsuktam a nappali ajtaját, visszabújtam az ágyba és egy pillanat alatt visszaaludtam. Reggel korán ébredtem. Egyből a nappaliba mentem. Persze a manók nem voltak sehol, már biztos elmentek. A TV viszont továbbra is szürkén villogot. Igazán lekapcsolhatták volna.

Tetszett a történet?

4 1

Regisztrálj és olvasd Bodor László 6 történetét!


  • 1261 szerző
  • 857 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Bodor László

A három manó - karanténmese

Műfaj

humor

Rövid leírás / Beharangozó

Karantén alatt furcsa dolgok történnek.

Rövid összefoglaló

Karantén alatt furcsa dolgok történnek.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bodor László nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!