Barion Pixel nuuvella

Bogár Gábor

Adorján vértanú halála

A Nikomédiában üdülő Maximinus császár e kora reggeli órán egyre csak rótta a hosszokat háza belső kertjében kialakított csinos kis medencéjében. Fiatal volt még, és nem akarta elveszteni kondiját, most, hogy a hadvezérség után egy kevésbé sportos hivatalt töltött be.

20 perc olvasás
0 0 0
A Halál udvarában

Krisztusom, vess ennek véget! Nem találok menedéket.

3 perc olvasás
0 0 0
Mennyből az angyal

„Valóban csodaszép kert” – gondolta, gyönyörködéssel kezdve az új napot. „Valóságos kis éden. Kis gügye Ádámokkal meg Évákkal.” Csak öt perce volt, aztán indulhatott tisztába tenni a legalább százhúsz kilós Kati nénit.

22 perc olvasás
0 0 0
Ping win

Az emberek általában nem szeretnek túl mély vizekre evezni.Talán igazuk van. Vannak azonban olyanok, akiket valamilyen irtózattal vegyes kíváncsisággal vonzanak a mélységek...

5 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bogár Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!