Barion Pixel nuuvella

Az első könnyek

Szerencsére időközben visszatért a helyére az öltözőfelügyelő hajadon, így a víz alatti torna helyszínét már könnyen megtaláltam. Mindössze csatlakoznom kellett egy csoporthoz, amelyik pont arra vonult.

Tulajdonképpen én utoljára a nyolcvanas évek végén jártam a debreceni gyógyfürdőben. Bevallom töredelmesen, hogy már akkoriban, siheder legényként is rendkívüli módon lebilincselt engem többek között a molettebb alkatú MILF-ek testének látványa, csak akkor még nem így hívták őket. De eme tudatlanságom nem akadályozott meg abban, hogy legeltessem a szememet az idomaikon.

Na most az a helyzet, hogy amikor ma a furcsa különítmény után beslattyogtam a helyiségbe, ahol a derék hölgyek lazán levették a fürdőköpenyüket, megállapíthattam, hogy ezek ugyanazok a nők, akiket anno már láttam, csak közben eltelt az a 30-40 év, meg felszaladt az a 30-40 kiló. Mindez azonban nem akadályozta meg a nyolcvanas átlagéletkorú csoport tagjait, hogy – egy kivételével – mindannyian bikiniben legyenek!

Érdekes foglalkozás lesz – gondoltam magamban, és beleereszkedtem én is a vízbe, majd elhelyezkedtem özvegy Taszajtóné Irénke néni mögött, aki nyolcvanhárom évesnél egy perccel sem lehetett idősebb! De hát úgy voltam vele, nem mindegy? Úgyis nyakig a vízben vagyunk mindannyian.

Csakhogy elkövetkeztek azok a gyakorlatok, amikor is özvegy Taszajtóné Irénke néninek rá kellett feküdnie a vízfelületre, és szét kellett tárnia lábait. (Mint mindenki másnak is, csakhogy mások nem pont előttem két méternyire tornásztak.)

Megindító pillanat volt, erről többet nem is szeretnék mondani. Ráadásul amikor a gyakorlat közben próbáltam balra nézni, akkor azt láttam, hogy a tökéletesen függönymentes ablakon két hazánkban tanuló, jambósapkás, egyszerre vidám és döbbent afroafrikai diák bámul befele, amikor meg a másik irányban próbálkoztam, akkor a gyógytornász hölgy hívta fel a figyelmemet egy kiképző őrmester modorában, miszerint:
– A FEJ ELŐRE NÉZ!

Könnyeimmel küszködve gondoltam a gyöngyhalász bácsira, akit a recepciónál ismertem meg két napja. Valamit sejthetett a kisöreg, amikor azt mondta, ő nem bír ki több percet a víz alatt. Úgy éreztem, én már a víz felett sem, és immár nekem is eszembe jutott, vajon lehet-e tébére búvárfelszerelést vásárolni, hátha a szemüveg tompítana valamit a látványon, főleg bepárásodva.

No de egyszer még az ilyen szerfölött felpezsdítő és szürreális élményeknek is vége szakad, mint amilyen a bikinit viselő dédimamákkal való vízitorna és szinkronúszás, úgyhogy mászhattunk kifelé a medencéből. Igyekeztem elsőként odaérni a lépcsőhöz. Ha értitek, mire gondolok. Pedig akkor még nem sejtettem, hogy a tiszteletlen és szemét aljadék gondolataimért hamarosan olyan bosszút áll rajtam a sors, hogy az eszem elmegy...

(folytatása következik)

Tetszett a történet?

7 2

Regisztrálj és olvasd Bogdán Szabolcs 44 történetét!


  • 1199 szerző
  • 783 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

humor

Rövid leírás / Beharangozó

Szerencsére időközben visszatért a helyére az öltözőfelügyelő hajadon, így a víz alatti torna helyszínét már könnyen megtaláltam. Mindössze csatlakoznom kellett egy csoporthoz, amelyik pont arra vonult.

Rövid összefoglaló

Szerencsére időközben visszatért a helyére az öltözőfelügyelő hajadon, így a víz alatti torna helyszínét már könnyen megtaláltam. Mindössze csatlakoznom kellett egy csoporthoz, amelyik pont arra vonult.

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bogdán Szabolcs nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!