Barion Pixel nuuvella

Bontenmaru

Bontenmaru vagyok amatőr 18 éves fiú, író, költő. tovább olvasom

Haiku gyűjtemény
Haiku gyűjtemény - 1.

1 perc olvasás
0 1 0
Virágszál

1 perc olvasás
0 0 0
Napfény Harmadik fejezet
Napfény - 4.

A Jackson család megkezdte a aratást. Mindeközben Lydia aggódik, hogy Jack nem szereti őt igazán, ezért megkéri barátnőjét, derítse ki az igazat. Vajon Steph sikerrel jár?

20 perc olvasás
0 0 0
Álomkép

1 perc olvasás
0 0 0
Napfény Második fejezet
Napfény - 3.

Megismerjük Stephanie Claytont, Lydia barátnőjét. Betekintést nyerünk egy angol órába, ahol már-már családi hangulat uralkodik. Jack és Lydia kapcsolata sínen van, de ekkor egy váratlan személy közbe avatkozik. Megismerjük Rachelt, Jack egyik lány osztálytársát.

13 perc olvasás
0 0 0
Napfény Első fejezet
Napfény - 2.

Megismerjük a Jackson család többi tagját. Majd elkezdődik a tanév, az elsőnap találkozik Jack Lydiával és barátaival. Nap végén érkezik egy új családtag is.

14 perc olvasás
0 0 0
Napfény Prológus
Napfény - 1.

Jack Jackson álma.

3 perc olvasás
0 0 0
Lydia

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bontenmaru nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!