Barion Pixel nuuvella

brompton

6 követő 7 történet

brompton

Még egészen kicsi voltam, amikor a nővéremnek akartam lediktálni első mesémet, Rajzherceg címmel. Arra már sajnos nem emlékszem, miről szólt volna a történet, de gyanítom, hogy a rongyosra olvastatott Világszép Nádszálkisasszony és más mesék, a Hetvenhét magyar népmese és a Grimm mesék könyvekből hallgatott tündérmesék alapján találhattam ki valamit. Ha egyszer eszembe jut, megírom. Később unikornisokról szőttem valami saját rajzokkal illusztrált mesét, ami talán a padláson meg is van. Az életemet tehát gyermekkoromtól végig kíséri az írás, a mesék és az olvasás szeretete. Jelenleg ez egy hobbi, de egy ideje vágyom rá, hogy annál kicsit több legyen.
Novellákat, egyperceseket és regényeket írok, melyek alapját álmok, vagy a valóság adja.


Még egészen kicsi voltam, amikor a nővéremnek akartam lediktálni első mesémet, Rajzherceg címmel. Arra már sajnos nem emlékszem, miről szólt volna a történet, de gyanítom, hogy a rongyosra olvastatott... tovább olvasom


brompton ajánlásai

Laerthel
Finlandia

Marketing tevékenység

Berobbannék a facebookra, de ahhoz kéne egy kis plusz. Ha tetszenek az írásaim és van némi apród, kérlek támogass, hogy gerilla módon eláraszthassam hirdetéseimmel a facebookot.

Támogatási célom: 30 000 Ft

Támogatom
Gimis lávsztorik a Wattpadon

Még a leállás előtt (januárban) elindítottam a blogon egy sorozatot "Wattpad bugyrai" címen. Ez egy trilógia lesz, három témát járok körül három bejegyz&ea... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
Könyvkritika a blogomon

Ezt a tartalmat bejelentkezés után láthatod. Bejelentkezés | Regisztráció

1 perc olvasás
0 0 0
Az előző részek tartalmából: avagy, inaktivitásom oka, és mi várható a jövőben

Ezt a tartalmat bejelentkezés után láthatod. Bejelentkezés | Regisztráció

1 perc olvasás
0 0 0
Szerencsesüti

Jelek, nyomok... Mindenhol ott vannak, talán egy olcsó szerencsesüti semmivé foszló papírfecnijén is.

1 perc olvasás
0 0 0
A kőszirten táncoló leány

Mesés, fordulatos történet egy királyfiról, aki a boldogságát keresi, s egy leányról, akit elátkoztak és megmentőjét várja.

5 perc olvasás
0 0 0
Apollo 911

Mia és a bátyja, Edward, este a fiú barátaival kiegészülve szeretnék tölteni nyári estéjüket. A helyi moziban horrorfilmet vetítenek. A baráti társaságba becsöppen egy addig sosem említett fiú is. A moziban azonban valami félre csúszik.

13 perc olvasás
0 0 0
Ő

Van, aki egy életen át keresi, várja, hogy megtalálja az igazit, Őt, aki mellette lesz jóbban és rosszban. Ebben az egypercesben is Őt keresi a főhős, de vajon megtalálja?

2 perc olvasás
2 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni brompton nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!