Barion Pixel nuuvella

brompton

5 követő 15 történet

brompton

Még egészen kicsi voltam, amikor a nővéremnek akartam lediktálni első mesémet, Rajzherceg címmel. Arra már sajnos nem emlékszem, miről szólt volna a történet, de gyanítom, hogy a rongyosra olvastatott Világszép Nádszálkisasszony és más mesék, a Hetvenhét magyar népmese és a Grimm mesék könyvekből hallgatott tündérmesék alapján találhattam ki valamit. Ha egyszer eszembe jut, megírom. Később unikornisokról szőttem valami saját rajzokkal illusztrált mesét, ami talán a padláson meg is van. Az életemet tehát gyermekkoromtól végig kíséri az írás, a mesék és az olvasás szeretete. Jelenleg ez egy hobbi, de egy ideje vágyom rá, hogy annál kicsit több legyen.
Novellákat, egyperceseket és regényeket írok, melyek alapját álmok, vagy a valóság adja.


Még egészen kicsi voltam, amikor a nővéremnek akartam lediktálni első mesémet, Rajzherceg címmel. Arra már sajnos nem emlékszem, miről szólt volna a történet, de gyanítom, hogy a rongyosra olvastatott... tovább olvasom


brompton ajánlásai

Laerthel
Finlandia

Kávéra gyűjtök

Semmi nagyra ne gondoljatok, de ha tetszenek a 100%-ban ingyenesen elérhető írásaim, akkor kérlek, adományozzatok néhány Ft-ot, hogy néha beülhessek a Freibe egy kávéra. Köszönöm!

Támogatási célom: 30 000 Ft

Támogatom
#7. Hello Again
Screaming 4 London - 7.

Ramsey a stratfordi házban vacsorázik és megismerkedik a magyar konyha egyik remekével na meg a tarhonyáról is kiderül, hogy nem növény. Dia megismerkedik Roli legjobb barátjával. Van lejátszási lista.

17 perc olvasás
0 0 0
#6. You Spin Me Round (Like a Record)
Screaming 4 London - 6.

Ebben a részben Dia és Ramsey Emmához is elmennek. A lány nővére néhány jó ötlettel szolgál Dia helyzetét illetően, meg egyéb dolgokról is szó esik.

17 perc olvasás
0 0 0
#5. Every You, Every Me
Screaming 4 London - 5.

Közös főzés, egy kis belvárosozás. Dráma nem várható.

19 perc olvasás
0 0 0
#4. Liberate
Screaming 4 London - 4.

Dia és Ramsey először a fiú munkahelyére mennek, majd később a Covent Gardenbe, ahol a lány bátyjával, Rolival találkoznak.

23 perc olvasás
0 0 0
#3 Walking Contradiction
Screaming 4 London - 3.

Dia végre megérkezik Londonba és találkozik Ramsey-vel is. De valóban az várja őt a reptéren, akiről képeket kapott, vagy valaki más?

18 perc olvasás
0 0 0
#2 (I'm Gonna) Run Away
Screaming 4 London - 2.

Dia meglép otthonról, de nem akárhova. Spotify lista tartozik a fejezethez!

17 perc olvasás
0 0 0
Screaming 4 London információk

1 perc olvasás
0 0 0
#1. Rebel Yell
Screaming 4 London - 1.

Dia rettenetesen utálja, hogy az anyja besavanytja, mint a csemegeuborkát. Veszekedés veszekedés hátán, ráadásul az iskolában szadizik vele az angoltanárnő is.

17 perc olvasás
0 0 0
Gimis lávsztorik a Wattpadon

Még a leállás előtt (januárban) elindítottam a blogon egy sorozatot "Wattpad bugyrai" címen. Ez egy trilógia lesz, három témát járok körül három bejegyz&ea... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
Könyvkritika a blogomon

A héten a blogomon megtaláltok, egy kritikával jelentkezek. Cassandra Clare A végzet ereklyéi sorozatának első három kötetét (Csontváros, Hamuváros, Üvegváros) ve... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni brompton nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!