Barion Pixel nuuvella

A Rezgető

Az idő nagyon relatív. Főleg, ha tetszés szerint gyorsítani és lassítani tudjuk. Új világok nyílnak meg, ám mindez veszélyeket is rejt.

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Budai Ferenc 27 történetét!


  • 1350 szerző
  • 924 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Budai Ferenc

A Rezgető

Műfaj

sci-fi

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Az idő nagyon relatív. Főleg, ha tetszés szerint gyorsítani és lassítani tudjuk. Új világok nyílnak meg, ám mindez veszélyeket is rejt.

Rövid összefoglaló

Mi történhet, ha az emberi agy felfogási képességét ezerszeresére gyorsíthatjuk? Kitörni nem lehet a test korlátaiból, a megfigyelés is megdöbbentő kalandokat adhat...

Olvasási idő

13 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Budai Ferenc nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!