Barion Pixel nuuvella

Jövőképtelenség

Gyerekkorban még annyi mindent szeretnénk, elképzeljük, hogy mik leszünk, ha nagyok leszünk. Aztán gyakran valahol félresiklik az élet.

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Bukovenszki-Nagy Eszter 16 történetét!


  • 1213 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Jövőképtelenség

Műfaj

szépirodalom

Rövid leírás / Beharangozó

Gyerekkorban még annyi mindent szeretnénk, elképzeljük, hogy mik leszünk, ha nagyok leszünk. Aztán gyakran valahol félresiklik az élet.

Rövid összefoglaló

Gyerekkorban még annyi mindent szeretnénk, elképzeljük, hogy mik leszünk, ha nagyok leszünk. Aztán gyakran valahol félresiklik az élet. Űrhajós? Artista? Balerina? Főhősünk egyik sem lett...

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bukovenszki-Nagy Eszter nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!