Barion Pixel nuuvella

Burinda Veronika

Szüleim példamutatása és terelgetése által már egészen kicsi korom óta imádom a könyveket. Amikor írni tanultam, már tudtam, hogy lesz majd egy könyvem valamikor. Aztán a választott pályám kissé eltérített ettől a szándékomtól. Bár mindig a betűk közelében maradtam, könyv helyett néhány egészen különböző témájú szakdolgozatot írtam "csak" és jó néhány történetet a fióknak. A közel 25 éve tartó önismereti munkám során azonban két éve ismét lángra kapott az írás iránti lelkesedésem. Küldetésem, hogy a mesébe bújtatott történeteimen keresztül megpillantsd, milyen hatalmas csoda lakik benned is, és a szunnyadó tehetségedet lángra lobbantsd a felismeréseid által. Tarts velem, fedezd fel önmagad ebben a mesebeli világban!


Szüleim példamutatása és terelgetése által már egészen kicsi korom óta imádom a könyveket. Amikor írni tanultam, már tudtam, hogy lesz majd egy könyvem valamikor. Aztán a választott pályám kissé eltér... tovább olvasom

A halogatás délibábja, avagy a megszokáson innen és túl
A halogatás csapdájában - 1.

Sokszor észre sem vesszük, hogyan akadályozzuk önmagunkat. Számtalan formában halogatunk, ahelyett, hogy a célunk felé indulnánk. Fófik királyfi is beleesik ebbe a csapdába. Vakon sikerül kijutnia belőle, hogy elinduljon álmai hölgyét megkeresni?

5 perc olvasás
0 0 0
A kilencvenhét éves királyleány

Az élet közel sem olyan hosszú, mint ahogy fiatalon azt gondoljuk. Szempillantás alatt tovaszáll. Mit tehetünk azért, hogy a vágyaink, álmaink minél hamarabb teljesüljenek?

4 perc olvasás
0 0 0
Te is csodálatos vagy!

Érezted már magad értéktelennek? Vajon miért alakul ki bennünk újra és újra ez az érzés? Hisz mindenki csodálatos a maga egyediségében.

7 perc olvasás
0 0 0
Kérem csatolják be öveiket! Következő megállónk az Érzelmi Pokol!

Vajon van választásunk abban, hogyan éljük meg az érzelmeinket? Lehetőségünk van visszakapaszkodni a negativitásból? Tarts velem az Élet Hullámvasútján egy rövid utazásra.

8 perc olvasás
0 0 0
Kukk és Mukk esete a tomboló szörnnyel

Veled is előfordult már, hogy jót tettél valakivel, de másoktól csak kritikát kaptál emiatt? Vajon ennek ellenére mégis érdemes jót cselekedni másokkal?

6 perc olvasás
0 0 0
A tökéletesség fogságában

Mindannyian szeretnénk gondok, problémák, akadályok nélkül élni. Vajon lehetséges ez? Vagy mégis, mire jók az akadályok az életben?

4 perc olvasás
0 0 0
Hogyan engedj közel magadhoz másokat? - A páncélos lovag és a szellem

Az élet során elszenvedett kisebb-nagyobb sérülések mély nyomokat képesek hagyni a szívben. Ezért gyakran zárkózottá, megközelíthetetlenné válunk. Mi a megoldás?

3 perc olvasás
0 0 0
A Rettenetes Szörny, avagy a félelem csapdájában

Érezted már azt, hogy a félelem előbújik a semmiből és úrrá lesz rajtad? Hogy kezdődik ez és mit tehetünk ilyenkor? Ha megérted, könnyebben tudod kezelni a félelmeidet.  

5 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Burinda Veronika nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!