Barion Pixel nuuvella

Bús Anikó

Friss diplomás tanító néni vagyok, egy icipici művészi vénával. Inkább csak hobbiból írok, így tudom leginkább kifejezni magam, az érzéseim. Számtalan dallam, kép és szöveg kering a fejemben, amelyeket próbálok megfogalmazni és most már nem csak a fiókomnak megírni.


Friss diplomás tanító néni vagyok, egy icipici művészi vénával. Inkább csak hobbiból írok, így tudom leginkább kifejezni magam, az érzéseim. Számtalan dallam, kép és szöveg kering a fejemben, amelyeke... tovább olvasom


Bús Anikó ajánlásai

Benya Tünde
Az ELSŐ életem!
Benya Tünde
Ismeretlen portré
Nyári lista

Nyár. Különleges pillanatok. Egy nyári nap

1 perc olvasás
0 0 0
Variációk egy érzelemre

Egy padagógus és a szerelem. Mindenféle tantárgyból kiragadva.

1 perc olvasás
0 0 0
Tériszony

Érzelmek és tériszony kéz a kézben.

1 perc olvasás
2 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bús Anikó nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!