Barion Pixel nuuvella

A visszaeső

Néhány ember esetében a bűnözési hajlam olyan, hogy folytatólagos elkövetés merül fel, az elkövetések pedig a jellemük részeivé válnak.

Az én tragédiáman ilyesmi fel sem merült, a rossz reakciók után nem lehet a felmerüt szándékokat visszaesőkre jellemző szándéknak tekinteni, főleg azért nem, mert általam sejtve az egyik áldozat kifakadását, én is a nagyvilágba ordítottam, és nem teljes meggyőződéssel, de igyekeztem amolyan Schrödinger macskája féle megfigyeléseket igazolni úgy, hogy bíztam benne, hogy a megfigyelés olyan, hogy nem befolyásolja az eredményt, mégis utólag kinyerhető lesz a valódi szándék, és a kiinduló ballépés igazi motivációja.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 178 történetét!


  • 1215 szerző
  • 801 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

A visszaeső

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!