Barion Pixel nuuvella

Élethelyzetek

Az alapítvány jövőbeli eseteihez a jóvátételt elfogadható élethelyzetek felkínálásával tudom elképzelni, mert az emberek, és családok biztonságát jelentő körülmények szinte mindig a munkavállaláshoz köthetőek. Az a véleményem, hogy ha valaki hirtelen jut nagyobb pénzösszeghez, akkor azt szinte biztosan haszontalan célokra fordítja, vagy nagyon gyoran feléli. A munkavállalás viszont más eredményt hoz, mert az ilető lehet, hogy a jövedelmével is kicsit tékozlóbb, de beáll egy tervezhető szintre, és hosszabb távon fog megelégedettséget érezni, mert meteretettnek látja az anyagi biztonságot.

A jóvátételek célja az is, hogy a támogatások révén olyan munkatapasztalatokat szerezzenek az érintettek, amivel később önállóan is helyt tudnak állni a munkaerőpiacon. Semmiképpen se támogatnák közmunkákat, mert ugyan volt részem ilyenben, és volt akkor elégséges jövedelmem általa, de nem szereztem máshol is használható tapasztalatot, és kicsit lélekölőnek is gondoltam, mert azt éreztem, hogy 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Élethelyzetek

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!