Barion Pixel nuuvella

Van aki csak nyel

Ha valakit meghurcolnak, akkor az nem biztos, hogy azért lehetséges, mert ő maga is úgy érzi, hogy rászolgált valamilyen büntetésre, lehet hogy csak komoly erőfeszítések árán tűrtözteti magát, mert túl keménynek tartaná a visszavágást. Az ilyen ember törekszik arra, hogy egyre jobb emberré váljon akkor is, ha látszólag soha nem ér véget a kálváriája, és teljesen tudatában van annak, hogy lenne lehetősége véget vetni a rosszszándékú behatásoknak.

Még jó, hogy az esetemben van életcél, nem is akármilyen, az egész családomat érinti. Ez az, ami azt mondatja velem, hogy igazam volt abban, hogy a szeretet a legfontosabb dolog, és ez kárpótolni képes minden rosszat.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 186 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on






Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Van aki csak nyel

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!