Barion Pixel nuuvella

Egy dolog biztos

Az az egy dolog biztos, hogy a gyerekeimnek nem azt a sorsot szánom, hogy mindig mindenről lemondjanak, beérjék azzal, amit mások szánnak nekik, úgy is, hogy az esetleg teljesen alkalmatlan olyan célokra, mint amit eredetileg elterveztek. Az se elvárható, hogy arról is lemondjanak, hogy saját vállalkozást indítsanak, mint mások, ami révén esetleg testvéreik, vagy szüleik részére tehetnék kicsit jobbá az életkörülményeket. Persze a jószándék is értékelendő, de teljesen elfogadhatatlan az, hogy valami spártai élet elfogadhatóságára való hajlamot próbálja valaki jellembeli mérceként értelmezni. Én biztosan nem vagyok kiváncsi arra, hogy a gyerekeim hajlandóak-e folyamatosan, és évekig lemondani szinte mindenről, vagy sem, mert a folyamatos lemondás meggyötri az embert. Ezért döntöttem úgy, hogy a ház adás-vételnek mindenképpen le kell bonyolódnia, főleg azért, mert az új tulajdonosok többsége szeretné, és ha esetleg ennek akadálya lenne valamilyen törekvés, például eltúlzott betegség, akkor azt az akadályt el fogom hárítani, ha úgy tetszik mindenféleképpen le fogok fogyni. Vagyis a tervezési időszaknak vége, én ami kockázati tényező lehetett a részemről, azt cáfoltam, sőt olyan dolgokért sem lázadoztam, amik mélyen belül egyébként felháborítanak.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1212 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Egy dolog biztos

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!