Barion Pixel nuuvella

Átgondoltam a lezárást is

Olyan kezdeményezésekben lesz szerepem a közeljövőben, amelyeknél nem megengedhető, hogy kívülállók megpróbáljanak önbíráskodni, vagy szabotálni. Akármivel. Mondjuk feljelentgetnek illegális foglalkoztatásért, vagy nem tudom. Bár nem hiszem, hogy ilyesmivel próbálkozunk majd, de akkor is.

Éppen ezért át kell szervezni a helyi kórház diabetológiáját legalább. Lehet, hogy más osztályt is, 2016-ra visszanyúlóan, de még megfontolnám. Nem megengedhető, hogy ilyen motivációkkal vezető pozicióba legyen valaki. Ki tudja, hány hasonló eset volt már. Rábízom a doktornőre, hogy végiggondolja, hogy felmerül-e majd bűnügyi költség, szakértői díj, meg hasonlók, de kényszervallatást biztos nem javasolnák neki. Valahogy viszolygok attól, hogy az ilyesmi mérhetetlen igazságtalanságot idézne elő.

A lényeg, hogy amit szabad Mohamednek, azt nem szabad a kisökörnek, vagyis ha családtagom próbálna meg haragtól vezérelve bármit, akkor azt még elfogadnám, mert a szeretet nálam határtalan az irányukba, de kívülállóktól biztos, hogy nem, főleg ha az illető hajlamos a kettős mércével mérni. A vállalkozás meg nem lesz olyan, amit kihasználva a jóhiszeműségemet bárki megpróbálhat széttépni.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Átgondoltam a lezárást is

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!