Barion Pixel nuuvella

Bonbon meggy

Volt egy időszak fiatalkoromban, amikor ahányszor jártunk a mamánál, mindig adott nekünk egy doboz bonbonmeggyet. Ők nem ették, állítólag kapták rendszeresen, és érdekes volt, hogy mindig fel volt bontva, de sose hiányzott belőle. Gyerekként mi szinte mindent felfaltunk, ami édesség volt, így örültünk neki, de mégis egy kicsit furcsa volt a szándék. Az, hogy valaki néha pár szem bonbont megeszik, még nem kritikus, de a mamám esetében én inkább valami reakció tesztet véltem felfedezni, szerintem nem kicsit paranoiás volt, és arra volt kiváncsi, hogy gondoljuk-e azt, hogy meg akarják mérgezni őket. Érdekes a motiváció, hogy amikor valaki az unokáit is ilyen teszteknek veti alá, akkor az milyen egyéb gondolatokat takarhat. Hát szerintem senki se akart ártani nekik, mert rendben voltak a bonbonok. Bár volt amelyikben már nem igazán volt alkohol, mert olyan régi volt, hogy beleivódott a csokiba. Most meg amikor valaki súlyos cukorbeteget kínálgat ilyesmivel, azt nem is értem, hogy mi a célja, talán kiváncsi rá, hogy hajlamos-e súlyosbbítani az állapotát. Nincs tiszta szándék mögötte, az biztos.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1212 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Bonbon meggy

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!