Barion Pixel nuuvella

Ki tehet mindenről?

Nem akarok senkit se megbántani, vagy felelősnek kikiáltani, de néha előre kell gondolkodni. Akkor is ha valaki azt sugallja, hogy egy majdnem vétlen károkozó ha bizonyíthatóan felelőssé tehető, akkor akár a nem kevés megtakarítását, vagy a szülők által neki szánt megtakarítást meg lehet csapolni. Ő meg úgysem érdemli meg. Lehet, hogy tudott volna rendelkezni, nem is a távoli jövőben, de mégis lavinát zúdítottak útjára, mindenkit kizárva. Persze ez csak elmélkedés, de sose lehet jót várni egy vérmesen követelt elégtételtől. Ilyenkor a szülő, ha hajlamos is az önkényes igazságszolgáltatásra, akkor tehet azért, hogy egy ütemezett pénzhez jutást visszavonjon, vagy feléljen inkább, és nem biztos, hogy valaki jelentkezőnek a javára fordítja.

Én nem ilyen vagyok. Ugyan felderíteni sem tudom, hogy mi zajlik a háttérben, de ha sejtem, hogy mi lehet több családtag esetén is akadályként jelentkező probléma, akkor azt igyekszem elhárítani, hogy ne az legyen, hogy a jószándék teljes hiánya miatt esetleges támogatók inkább visszavonnak olyasmit, amit jogos sérelmek jóvátételére szántak, és akár évtizedekkel korábban.

Nem biztos, hogy a családtagok, vagy áldozatok az igazi felelősök egy ilyen kialakult helyzetért lehet, hogy csak valamelyik intézményrenszer próbál önkényesen, és többnyire ártó szándékkal intézkedni. A legjobb tehát az, ha a családtagok, és az áldozatok törekednek a jóhiszeműségre.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1212 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Ki tehet mindenről?

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!