Barion Pixel nuuvella

Motivációk

Nagyon fontos lenne, hogy mindenki letísztult, és a többiek érdekét is figyelembevevő szándékkal álljon egy olyan jóvátételhez, ahol el se fogadható az, hogy több áldozat esetén valamelyik ha felelős is volt, legalább részben, roszhiszeműen álljon a dolgokhoz, és szabotálni próbálja egyik, vagy másik áldozat részére akár már évtizedekkel korábban eltervezett jóvátételt.

Így például nem kell arra hivatkozni, hogy valakinek nincs pénze arra, hogy publikáljon, különben is, itt van elég olvasnivaló, a motiváció is egyértelmű benne, biztos hogy nem különcködés önző módon, és nem is valami elferdített igazság közlésének a szándéka. És nem is hires költők támogatásával mindez, akkor sem ha költhető vagyon gyűjtését célozná meg ez, hiszen az én célom nem az, hogy ellenakciók esetére én is még nagyobb visszavágási lehetőséget szewrvezzek, hanem az, hogy mindenki részesülhessen jóvátételben, és úgy, hogy ha áldozat is egyben, akkor ne kelljen magyaráznia, hogy milyen szándékok vezérelték, és azt befolyásolta-e sérelem.

Mindezt bizonyítja, hogy nincs is hozzáférhető megtakarítási lehetőségem, és nem is csak az én javamra szólna, ha lenne.

Elő se fordulhat, hogy valaki, aki felelős, az ne vállaljon felelősséget, és csak kötelezettségeket írjon elő egykori áldozat számára szánt jóvátételből, vagy általa újabban felmerült esetben, ahol ismét csak áldozat is egyben. Persze ez a fentiek szerint nem vonatkozik más áldozatra, akinek mint mondtam nem kell harcolnia olyanért, amit egyébként is neki szántak. Persze, hogy egy részére elkülönített lehetőséget becsületesen jószándékkal kíván-e felhasználni, azt lehet, hogy meg kell kérdezni. És fontos lehet az is, hogy ha az elkülönítést egykor a testvéreinek is szánták volna, akkor végül hogyan fognak alakulni a részarányok más, esetleg engem illető részt is illetően. Főleg azért, mert egyértelműen nem lehet azt mondani a többi testvérre sem, hogy vidáman élték meg a történéseket és a családi civakodásokat.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 178 történetét!


  • 1215 szerző
  • 801 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Motivációk

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!