Barion Pixel nuuvella

A pénz folyamatosan leértékelődik

Amikor valaki nem tud befektetni, se megtakarításba pénzt elhelyezni, akkor a munkabérével, vagy vállalkozói díjával tud csak egy reális értéket kimutatni. Ezekre igaz, hogy nehéz jó bérszínvonalt elérni, de egy meghatározott szintet azért mindig elér. Ha valaki viszont gazdálkodó, akkor tőle nem azt kérdezik, hogy mennyit kerestél az elmúlt 20-30 évben, hanem azt, hogy mekkora gyarapodás volt a gazdaságodban ez alatt.

Ha valakitől visszatartanak pénzügyi lehetőségeket, esetleg még szabotálják is, többféle módon, akkor valamilyen módszerrel ki kell mutatni azt, hogy mitől esett el, és számomra egyértelmű az is, hogy nem lehet szó nélkül hagyni a dolgokat.

Akit mindez meghatna, az nem tudom, hogy gondolkodna-e azon, hogy kivételezzen egy-egy kiragadott esetnél, szelektálna-e, hogy nem eszek húst, csak szilvát, vagy csak csecsemőgyilkos zabigyereket karolok fel, amikor más zabi gyerek is van a családban, kicsit hasonló sérelmekkel, már az idők folyamán, és fordítva is. Vagy a késelő az majd elfelejti? Főleg, ha folyton kérdezik, teljesen csak kiváncsiságból?

Nem látok én jószándékot az elmúlt hosszú, már több évtizedes múltamban.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

A pénz folyamatosan leértékelődik

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!