Barion Pixel nuuvella

Van aki a sötét jellemre szavaz

Nem tudtam meggyőzni néhány közreműködőt, hogy legalább a munkájukat elvárható módon végezzék, és mivel én vagyok fizikailag is károsult, így ez biztosan nem lesz sehogy, semmilyen formában elfogadható. Azt mondja az orvosom, hogy nem tudja milyen mellékhatásokat kellene elhagynia, tehát biztos, hogy kacsáért vette a diplomáját, vagy hamisított, mint sok kezelés és diagnózis, a pár száz forintos többletfinanszírozás érdekében talán. Azt nem értem, hogy ha valaki nem tud eligazodni a mellékhatások szövevényes útvesztőjében, akkor miért nem kér segítséget, vagy miért nem vált olyan munkakörre, amit el tud látni a csekélyebb hozzáértésével is. Vagy miért nem olvas utána? Még meg is volt sértődve amikor a vastag borítékot firtattam, hogy az hiányzik-e, pedig apám kezeléseinél nem volt felháborodva ilyenért.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Van aki a sötét jellemre szavaz

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!