Barion Pixel nuuvella

Vettem fel hozzá embert

Elfogadom a megbízást, ami abból a felszólításból indult, hogy mivel nem ért hozzá, menjek be. Hát igazából a saját telephelyemen dolgozok, mert vállalkozó vagyok, de az úgyse volt kikötés, hogy csak alkalmazottként lehet teljesíteni a felkérést. A szakértő adathalász specialista lett végül. Remélem ha majd fizetni kell, akkor is ilyen egyszerűen megoldhatónak gondolja.

Van aki nem a legolcsóbb lehetőségekhez ragaszkodik. Lehet például egy egyébként csendes, és ügybuzgó alkalmazott, aki csak néha téveszt a munkájában, vagy nehezen tudja áttekinteni a lehetőségek tárházát, de mégis megvállni sem akarnak tőle, mert nem rosszhiszemű.

A rosszhiszeműség az más tészta, de szerintem nem erről lehet szó.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Vettem fel hozzá embert

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!