Barion Pixel nuuvella

Kiegészítő egészségügyi szolgáltatások

A klinika egyik tevékenységi köre lehetne az otthonápolás is, amit fizető szolgáltatásként nyújtana, de nem azzal a céllal, hogy kihúzza az idősekből az utolsó fillért is, elzárva a gyerekektől, és unokáktól a támogatási lehetőséget, hanem csak azért, hogy egyébként nehezen megszervezhető szolgáltatásokat igénybe tudjanak venni a rászorulók.

Mindezt úgy képzelném, hogy a klinika modern informatikai eszközökkel, és orvosi diagnosztikai eszközökkel biztosítana távfelügyeletet, kiépítve hozzá a riasztás esetén helyszinre kimenni tudó betegápolók hálózatát is. Ez akár olyan emberekből is állhatna, akik betegségük miatt otthonmaradásra kényszerültek, de napi négyórás munkát vállalhatnak még. A készenlét akár 24 órás is lehetne. Mindehhez társulhatna más hasonló szolgáltatók általi segítségnyújtás is, akár takarítás, akár bevásárlás, füredetés, és hasonlók, de fokozatosan saját közreműködésként lenne szükséges megteremteni ezeket a lehetőségeket is.

Az igénybevevők részére kedvezményrendszert vezetne, ami abból állna, hogy részükre, vagy családtagjaik részére a klinika lehetőségeinek az igénybevételéhez biztosítana ingyenes, vagy lényegesen kedvezményes hozzáférést.

A klinika egy jól átgondolt konstrukcióban kellene, hogy bérleti díjat fizessen az alapnak, de bőven számolva díjfizetés nélküli türelmi időt is, és a díjak is csak az alap önköltség jellegű ellentételezését kellene, hogy tükrözze. Az alapnak ez a beruházása lenne a legfontosabb, mert ide befektetve a későbbi bővítéseknél, mindig egy hosszútávon értékálló beruházás lenne az eredmény. 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 186 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Kiegészítő egészségügyi szolgáltatások

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!