Barion Pixel nuuvella

Valahol el kell kezdeni

Az álomvilág néha gyerekkorban kezdődik, véletlen események, vagy tragédiák után, és az még hagyján, hogy egy gyerek szinte szívja magába a tudást, megfigyel dolgokat, de ha egy kis lehetőség is adódik az érzékenyebbé vált egyének részére, akkor kezdeni is akar ezzel a lehetőséggel. Nem biztos, hogy az lesz a célja, hogy szerencsétlenségéből olyan vagyonosodást érjen el, ami még az unokái részére is megfelelő elégtételnek számít, hanem csak az évek alatt összegyüjtött információk alapján kezdeni akar valami olyasmit, ami majdnem olyan lehetőség, mint egy jól kamatozó megtakarítás, csak mások javát is szolgálni képes vállalkozásokkal. Ehhez elengedhetetlen, hogy támogatók, és további befektetők is részt vállaljanak.

A jótékonyság nem végtelen, egy több vállalkozásból álló kezdeményezés idővel képes lesz a saját szolgáltatásaiból finanszírozni mindent.

A kezdet pedig valami olyasmi lehet, hogy egykori sérelem jóvátételét a lehető legjobb hozamokkal kamatoztatni kell addig, amíg egy minden érintett részére elfogadható kezdeményezés terve meg nem születik. Ha esetleg a megtakarítást nem sikerülne megtartani, mert felélték az érintettek, vagy valaki igényt tartana rá, akkor én biztosan kérnék helyette másikat, mert nem tudnám elfogadni, hogy alapos okom van valamiféle jóvátételre, de le kell mondanom mindenről.

Az álomvilág így csak akkor nevezhető képzelgésnek, ha alvás közben álmodja valaki, de ha egy kicsike alapja is van a tervezgetésnek, akkor az már nem álom, hanem konkrét terv, ami cselekvésre vár.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Valahol el kell kezdeni

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!