Barion Pixel nuuvella

Milliomosként akarok meghalni?

Nem. Öregségemre biztos, hogy kivonulnák minden vállalkozásomból, és egy minimális igényem lenne a mindennapi életemhez, de nem lenne szükségem semmi luxusra. Illetve gyerekként már beszéltem arról anyunak, hogy idősként én szállodában fogok majd lakni, ezért is nem igazán kell nekem saját ház, és az igazság az, hogy tényleg ilyesmit el tudnék képzelni. Igyekszem olyan jövedelemforrást megteremteni, amivel majd a napi étkezést, és szállodai lakhatást finanszírozni tudom. Azért, mert nem erőltetném magamat egyik gyerekemre se szívesen, de az egyedüllétnél nincs rosszabb, és könnyen lehet, hogy a minimális felügyeletem is szükségszerű lesz. Öregotthon biztosan nem, ha pedig le is betegszem, akkor otthonápolás talán szülői házban, vagy a még el nem adott házunkban, csak az elég rossz állapotú.

A lényeg, hogy még az igazi öregségem ideje nem jött el, és még van tenniakarás bennem.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1212 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Milliomosként akarok meghalni?

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!