Barion Pixel nuuvella

A lényeg az összefogás

A szándék, amit talán keresnek azok, akik rendelkezni tudnak az egykori kárpótlás felett, az az összefogás egy közösség érdekében. A lényeg, hogy nem csak a szűk körben értelmezett családot értve ez alatt, hanem a generációk során kiterjedt rokonságot is ide értve. Szerintem találtam néhány családtagot, magammal együtt, akik látják ezt a szellemiséget, és nem csak az eredeti családok érdekében indítanának valamit, hanem még mások bevonásával olyanokat is támogatnának, akik osztanák ezeket az elveket, vagy valamiért rászolgálnának arra, hogy részesei legyenek egy kezdeményezésnek.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1212 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

A lényeg az összefogás

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!