Barion Pixel nuuvella

Volt a családban valaki Szibériában?

Fogalmam sincs. Lehet, hogy csak valamelyik önjelölt igazságtevőnek a börtönbüntetését, illetve az ott alkalmazott kínvallatást, és rossz körülményeket ellentételezték ugyanúgy, mint ahogy az egykor Szíbériába elhurcolt emberek esetében tették. Tény, hogy van aki olyanokra emlékszik a családban, hogy az idős hozzátartozó pénzét hogyan kellene felosztani. Egyszer még engem is kérdezgettek, hogy én mit javasolnék. Soroltam a rokonokat, mások közbeszoltak, hogy mások is a rokonsághoz tartoznak, és szerintem az összesített vélemények számíthattak, de biztosan mindenki azt mondta volna, hogy ha valaki sok pénzt kapott, akkor kell biztosítani a rokonság, és leszármazottaik részére valami családonként külön kimatatható, de igazából együtt kezelt vagyonrészt.

Azt nem tudom, hogy a mi családunkban volt-e ilyesmi, vagy csak tőlünk kértek véleményt egy olyan modelhez, amit az ilyen esetekre alkalmazni lehetne, és arra voltak kiváncsiak, hogy mennyire készek egyesek lemondani a családtagok érdekeit szolgáló célokért.

Azonban az biztos, hogy közös vállalkozást indítani mások bevonásával nem lehet hiba, ha családtagok és rokonság is kap egy-egy szeletet. A vagyonrészeket megszervezni esetleg problémás lehet, végső soron támogatókat is felkérnék akkor is, ha a családom már kártalanított lenne, csak nincs valódi hozzáférhető vagyona, mert például csak munkavállalásra van elkülönítve ilyesmi.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1212 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Volt a családban valaki Szibériában?

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!