Barion Pixel nuuvella

A célokról

Még az is eszembe jutott, hogy nem tudom elképzelni, hogy milyen adatkezelési célt találhat egy válóperes bíró az olyasmiben, amikor egy kórházi zárójelentést csatol a válóperes iratokhoz. Merthát az biztos, hogy nem lehetett az az adatkezelés célja, ami egy kórházban lenne a cél. És hát mégis, nem azokat az elveket tartja egy válóperes bíró a legfontosabbnak, hogy jóban, rosszban együttmaradni?

Mégis betegséggel, vagy egykori betegséggel igazolni egy válás szükségszerűségét, milyen motivációra utal?

Ha tévednék, és mégis kötelező együttműködnöm mondjuk a rendőrséggel, akkor talán itt kezdeném. Az EU is megakarná reformálni a bírói rendszert, hát szerintem ott érdemes kezdeni, ami hasonlít arra, mint ez a mondás:

A hal is a farkától büdösödik.

A bírónővel kapcsolatban meg kifejeztem már egykor a véleményemet. Még jó, hogy nem lett következménye. Valahogy így hangzott: A k... a...-t a bírónőnek.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

A célokról

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!