Barion Pixel nuuvella

Jogászokat, orvosokat is meg lehet vezetni?

Vannak tanúlt emberek között is olyanok, akik nem sejtve, hogy számonkérhetnek visszaéléseket, könnyelműen állnak olyan dolgokhoz, amik súrólják a törvényesség határát, mert abból indulnak ki, hogy ők biztosan ki tudják magyarázni magukat, hiszen a munkájuknak a része, hogy ítélkezzenek, jogot alakalmazzanak, akár mások sérelmére.

Pedig a jogszabályaink nem túl bonyolultak, egyszerű alkotmányunk van, mindenki tudja, hogy az alkotmány a legfőbb szabály, ami mindenkire vonatkozik. De én nem szívesen tartok példabeszédet, mert én csak általában a szenvedő alany vagyok, és úgy tűnik, hogy pont nálam nem annyira működik ez az egész.

Biztosan nem készülök Sargentini jelentést írni, nem is voltam soha olyan pozicíóban, ami alapján egyáltalán elolvasnák, és meghúrcolni se kívánnák olyanokat, akik esetleg a haragomból kipattant olyan kijelentés miatt kerültek szorult helyzetbe, ami így hangzott:

Senki se külömb a Deákné vásznánál, és ha én rossz vagyok, akkor azt is nézzük meg, hogy mások milyenek.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 171 történetét!


  • 1212 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Jogászokat, orvosokat is meg lehet vezetni?

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!