Barion Pixel nuuvella

Esélyek, valószínűségek

Mekkora a valószínűsége annak, hogy egy programozó a különböző fejlesztőeszközeit használva azt látja egyszer, hogy debuggol a Chrome böngészőben egy weboldalt, ahol a javascript alkalmazás kiír konzolra egy random generátor által elkészített számot, hogy követhető legyen, hogy az egyes oldalbetöltéseknél a változó ami a számot tartalmazza vett-e fel új értéket, és a programozó egyszer csak azt látja, hogy a PIN kódja ott vírit a konzolon. Hát lehet, hogy véletlen, de inkább furcsa. Én amikor megkezdtem a vállalkozásomat, akkor azért vettem MacBook-ot, mert mindig is vágytam rá, meg mert azt reméltem, hogy kevésbé kell tartanom a számítógépes vírusoktól, meg az illetéktelen behatolásoktól. Vagyis feltételeztem, hogy lehetetlen feltörni, de nem vagyok nagy IT zseni, amit én lehetetlennek gondolok azt esetleg más nem tartja annak.

Csak azért mégis foglalkoztat a gondolat, hogy egy random generátort mégis hogy a fészkes fenébe lehet befolyásolni. De mielőtt túlterhelném a kicsi agyam, elkönyvelem, hogy több részem van véletlenek megtapasztalásában. Meg hát az Apple biztosan nem végez hanyag munkát.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Carl Peter Bowman 178 történetét!


  • 1215 szerző
  • 801 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Carl Peter Bowman

Esélyek, valószínűségek

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!