Barion Pixel nuuvella

Carl Peter Bowman

1973-ban születtem egy vidéki kisvárosban, jelenleg pedig Budapesten élek, mivel a munkám ideköt. Programozóként dolgozok már 7 éve, és szabadidős elfoglaltságként foglalkozok írással. Három gyerek édesapja vagyok, de sajnos néhány évvel ezelőtt a feleségem elvált tőlem. Hosszú évekig voltam munkanélküli annak ellenére, hogy jó programozónak számítottam, és ez nyomot is hagyott bennem, így eleinte előnytelen feltételekkel is ragaszkodtam a munkámhoz, de szerencsére eljutottam a kihivást és elégséges megélhetést is biztosító munkahelyre. Hála főnökeimnek a legnagyobb cégekhez is eljutottam az elmúlt években itt magyarországon, ami a szakmai önéletrajzomban jól mutat, és egyfajta biztonságot is ad nekem.


Eddigi megjelenések

- A kőbe vésett jövő (sci-fi novella sorozat)
- Amdileila (sci-fi novella sorozat)
- A forrás - az élet értelme (sci-fi novella sorozat, nem fikció fejezetekkel)


Jövőképeim, és a sci-fi világához kapcsoló elképzeléseim valósítom meg novellák formájában. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

- A kőbe vésett jövő (sci-fi novella sorozat)
- Amdileila (sci-fi novella sorozat)
- A forrás - az élet értelme (sci-fi novella sorozat, nem fikció fejezetekkel)


Carl Peter Bowman ajánlásai

Koltai Beatrix
Az orkán
Karilia történetek - 2.
Koltai Beatrix
Rafael Tumount
Karilia történetek - 1.

A falusi turizmus programjaihoz szeretnék ingyenes bejegyzéseket

Egy vállalkozás együttessel kapcsolatos kezdeményezéshez szeretnék ötletelni. A kezdeményezés nagymértékben önzetlen.

Támogatási célom: 30 000 Ft

Támogatom
Letelepedés
A kőbe vésett jövő - 10.

A sorozat egy kiemelt mérföldkövét, a kolonizáció kezdetét követhetjük, több kapcsolódási ponttal, mint a jövő érzékelésére való képesség, vagy egy rejtéjes tudástár kutatása.

7 perc olvasás
0 0 0
A döntés
A kőbe vésett jövő - 9.

Fény derül a napjainkra általánossá vált gyenge képességek forrására, és jelentőségére. A múltból vizsgálva ennek az időszaknak a valószínűségeit, nem minden esetben volt látható ez a képesség, illetve nem ilyen általánosan, a jövőbeli valószínűségeket vizsgálva mégis meghatározó tényező.

6 perc olvasás
0 0 0
Ősi civilizációk öröksége
A kőbe vésett jövő - 8.

A lehetséges konfliktusok elől menekülő faj az egyik múltbéli hibáját igyekszik kijavítani az emberiség felkészítésével, amit különös új képességek átörökítésével kíván elérni úgy, hogy azok rendelkezésre álljanak a kritikus időszakban.

4 perc olvasás
0 0 0
Az elkerülhetetlen
A kőbe vésett jövő - 7.

Két különböző faj előrehaladott biológiai és technológiai fejlettsége melett mégis olyan mértékű a különbözőség, hogy ez megengedi a fejlettebb fél részére, hogy eszközként használja a másik faj egyedeit, mindenféle erkölcsi ellenérzés nélkül.

4 perc olvasás
0 0 0
Valószínűségek és sejtés
A kőbe vésett jövő - 6.

Az eszünkkel neghezen felfogható létezési formában, és helyen lévő entitások megegyeznek abban, hogy a lehetséges jövő legsötétebb valószínűségét el kell kerülni, és ezt nem ezt a valószínűséget keltő civilizáció eltörlésével kell elérni.

4 perc olvasás
0 0 0
A téridő és egyéb jellegzetességek
A kőbe vésett jövő - 5.

Laikus emberként írom le azokat az elméleteket, amikkel ha nem is tudok meggyőzni mindenkit, de a történeteimet sokkal jobban alá tudom támasztani, mint az a sci-fi műfajában általános. Így például a lélek mint az élőlények fizikai kierjedéseinek egy további jellemzőjeként jelenhet meg.

4 perc olvasás
0 0 0
A kezdet
A kőbe vésett jövő - 4.

A kezdete látszik kibontakozni egy nagyszerű dolognak, ami a jövőbeli fontosabb kezdeményezések elengedhetetlen kelléke. Erről szól ez a rész.

3 perc olvasás
0 0 0
Zagyvaság, vagy mégsem?
A kőbe vésett jövő - 3.

Ez a történet igyekszik a precognition egy speciális ágát alátámasztani, magyarázva a tudatalatti és a tudatos elme együttműködését.

2 perc olvasás
0 0 0
Memoár
A kőbe vésett jövő - 2.

Egy többgenerációs kolonizációs célú utazás kiinduló motivációit taglaló fejezet.

5 perc olvasás
0 0 0
Az idő rengetegében
A kőbe vésett jövő - 1.

Egy idegen faj által okozott beavatkozást a jövőbeli embertársainkon - korrekció keresése a múltban más faj segítségével. A kaland végső állomása végül a főhős korai múltja - az eredmény párhuzamosan létező lelkek az idősíkok találkozásánál.

43 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Carl Peter Bowman nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!