Barion Pixel nuuvella

Caroline Artane

Őszintén, ötletem sincs, mit írhatnék ide.
Mindenki más és más dologra kíváncsi, mikor találkozik valakivel. Én is mást és mást mondanék el mindenkinek.
Szerintem egységesen bemutatkozni néhány sorban úgy, hogy bárki olvassa is el, megismerjen, lehetetlen.
Mit mondhatnék, sosem voltam jó önmagam bemutatásában. Remélem, magam helyett az írásaim beszélnek majd :)


Őszintén, ötletem sincs, mit írhatnék ide.
Mindenki más és más dologra kíváncsi, mikor találkozik valakivel. Én is mást és mást mondanék el mindenkinek.
Szerintem egységesen bemutatkozni néhány sorb... tovább olvasom

Jövőkép
Jövőkép - 9.

A "Jövőkép" novellagyűjtemény azokat az életutakat mutatja be, melyeket egyszer elképzeltem magamnak. A kilencedik, egyben utolsó novellában író leszek, és talán ez az az életút, amely a leginkább vonz még ma is.

4 perc olvasás
0 0 0
Jövőkép
Jövőkép - 8.

A "Jövőkép" novellagyűjtemény azokat az életutakat mutatja be, melyeket egyszer elképzeltem magamnak. A nyolcadik novellát a családomban több generáción keresztül futó tanári vér ihlette.

4 perc olvasás
0 0 0
Jövőkép
Jövőkép - 7.

A "Jövőkép" novellagyűjtemény azokat az életutakat mutatja be, melyeket egyszer elképzeltem magamnak. A hetedik novellát életem egy különösen nehéz szakaszában írtam, és segített megszabadulni a legnegatívabb érzelmeimtől.

7 perc olvasás
0 0 0
Jövőkép
Jövőkép - 6.

A "Jövőkép" novellagyűjtemény azokat az életutakat mutatja be, melyeket egyszer elképzeltem magamnak. A hatodik novella egyike azon utaknak, melyek csupán kósza gondolatként jelentek meg egyetlen egyszer. és soha többet. Ezt pedig egyáltalán nem bánom...

7 perc olvasás
0 0 0
Jövőkép
Jövőkép - 5.

A "Jövőkép" novellagyűjtemény azokat az életutakat mutatja be, melyeket egyszer elképzeltem magamnak. Az ötödik novella arra az időszakomra épít, amikor a dél-koreai idol kultúrának voltam nagy rajongója. Vajon milyen lehet popsztárnak lenni a világ másik oldalán?

7 perc olvasás
0 0 0
Jövőkép
Jövőkép - 2.

A "Jövőkép" novellagyűjtemény azokat az életutakat mutatja be, melyeket egyszer elképzeltem magamnak. A második novella egy állatorvosi vészhelyzetről szól.

4 perc olvasás
0 0 0
Jövőkép
Jövőkép - 4.

A "Jövőkép" novellagyűjtemény azokat az életutakat mutatja be, melyeket egyszer elképzeltem magamnak. A negyedik novellában egy éjszakai buszjárat sofőrjének helyzetébe csöppenek.

6 perc olvasás
0 0 0
Jövőkép
Jövőkép - 3.

A "Jövőkép" novellagyűjtemény azokat az életutakat mutatja be, melyeket egyszer elképzeltem magamnak. A harmadik novellában animátor lettem, egy horror rajzfilm készítése során pedig bent ragadtam éjszakára a stúdióban.

5 perc olvasás
0 0 0
Jövőkép
Jövőkép - 1.

A "Jövőkép" novellagyűjtemény azokat az életutakat mutatja be, melyeket egyszer elképzeltem magamnak. Az első novella egy falusi lovardatulajdonos átlagos reggelét írja le.

6 perc olvasás
0 0 0
Hamarosan újra találkozunk

Gondolkodtál valaha is azon, milyen az, ha havonta csak néhány napig láthatod a szerelmedet? Hát ilyen.

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Caroline Artane nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!