Barion Pixel nuuvella

Casey Mitchell

Még most is keresem a helyem a világban, amire talán sosem lelek rá. Az irás viszont egy olyan tevékenység, ami eddigi életem során mindig örömet okozott a számomra. Ez az én menedékem, néha a kifejező eszközöm, és szeretném ha másoknak is örömet szerezhetnék általa.
Még kezdő vagyok az írás terén, de szeretnék minél többet, minél jobbat és minél élvezhetőbb történeteket, verseket készíteni, ez által fejlődni, és megvalósítani az álmom, hogy igazi író lehessek.


Eddigi megjelenések

Még nincs megjelent kötetem, eddig csak a fióknak írtam.


Még most is keresem a helyem a világban, amire talán sosem lelek rá. Az irás viszont egy olyan tevékenység, ami eddigi életem során mindig örömet okozott a számomra. Ez az én menedékem, néha a kifejez... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Még nincs megjelent kötetem, eddig csak a fióknak írtam.

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Casey Mitchell nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!