Barion Pixel nuuvella

Christin Dor

Sziasztok! A nevem Török Krisztina Dorina. Az írói álnevem Christin Dor. Kiskorom óta szeretek olvasni és írni. Verseket és regényeket is írok. Linda Lael Miller írónő könyve, a Vágy és Végzet adta az ötletet, hogy magam is elkezdjek írni hasonló romantikus történeteket. Mellette pedig Amanda Quick rajongó is lettem. Sokáig írólapokra, majd füzetekbe írtam, tollal és ceruzával, amit aztán felváltott a számítógép. Jegyzeteket nem mindig készítettem, így sokszor már magam sem tudtam, hogy hol állok a történetekben. Így megint csak füzet-füzet hátán, tollak roskadásig.
Az álmok és a fantázia világára hagyatkozom, mikor elkap az ihlet. Az utcán való ábrándos arckifejezés és bazsalygó vigyor kettőse elkerülhetetlen. Mikor elkezdek írni egy regényt, először a szereplők neveit találom ki, és rögtön tudom is, hogy miképp kell kinéznie. A nevek nagyon fontosak számomra, főleg a jelentésük, így amikor kialakul bennem egy történet, a benne lévő szereplők nevei is kirajzolódnak. Persze van, hogy fél óráig is kutatok a megfelelő név után. Aztán jön a helyszín a dátummal együtt, és már írom is a történetet. Nem mindig készítek előre fülszöveget, rövid leírást is csak abban az esetben használok, ha már nagy szükségem van rá. Amikor felmerül az ihlethiány, és alkotás közben kezdek berozsdásodni, akkor a zenére hagyatkozom. Ilyenkor a klasszikus formától a rockosabb stílusig mindent meghallgatok. Ugyanígy segíthet egy film, egy festmény, vagy bármi, ami arra sarkall, hogy tollat ragadjak.
Az első próbálkozásaim a romantikus, kalózos vonalon futottak, néhol már szappanoperás jellegű történetek bontakoztak ki. Az utóbbi már elmaradt, az előző kettőt pedig egyenesen imádom. Ezek mellett szeretem a fantázia azon világát, ahol nincsenek kötöttségek. Saját magad alkotta szabályok, helyszínek, idő- és térhatások. A misztikus dolgok iránt kislány korom óta érdeklődöm, így elsősorban a boszorkányok, de mellettük felsorakoznak a vámpírok, vérfarkasok, szellemek és sok más olyan lény, melyekről szívesen olvasok, filmeket nézek, kutatást végzek.
Eddig egy kisebb verses kötetem, és egy fantasy regényem jelent meg. Szeretnék további regényeket is kiadni, mert az írás szenvedélye nem múlt el. Örülök, hogy van egy ilyen lehetőség. Ha szórakoztatni nem is, de remélem, megríkatni megtudom az olvasókat. Szeretem a happy endet, de nem a saját történeteimben. Na jó, azért akadnak kivételek. xoxo


Sziasztok! A nevem Török Krisztina Dorina. Az írói álnevem Christin Dor. Kiskorom óta szeretek olvasni és írni. Verseket és regényeket is írok. Linda Lael Miller írónő könyve, a Vágy és Végzet adta az... tovább olvasom

ŐSI VÉR - CORBARIA
ŐSI VÉR CORBARIA - Harmadik fejezet - 3.

Ősi Vér – Corbaria című regényem az Ősi Vér ötödik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Martin Reynolds újra nyomozni kezd. Tudni szeretné, hogy valójában miért történt meg a Katasztrófa. Lesz, aki segítse, de maga is meglepődik, hogy ki tér be hozzá.

64 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - CORBARIA
ŐSI VÉR CORBARIA - Második fejezet - 2.

Ősi Vér – Corbaria című regényem az Ősi Vér ötödik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Meddig képes szenvedni egy lélek? Mi történik, ha kitör fogságából? Mi történt a múltban, és mi lesz a jövőben? Ki kinek lesz a végzete?

113 perc olvasás
0 0 0
Oltalmazó Világrend - A vörös pecsét - Második fejezet
Oltalmazó Világrend A vörös pecsét - Második fejezet - 2.

Kaylee Cleveland az egykori Világszövetség újszülöttjeként most arra vár, hogy orosz földre szállítsák a kivégzésére több száz másik elítélttel együtt. Vajon tényleg ez lesz az utolsó útja?

8 perc olvasás
0 0 0
SORSHÁLÓ 2. - Egyetlen szikra - Negyedik fejezet (18+)
SORSHÁLÓ 2. - Egyetlen szikra - Negyedik fejezet (18+) - 4.

Megtalállak. Viktor meglépte azt, amire talán még ő maga sem számított, ahogy Karola sem. Karola izgatott, hisz nem tudja, mire számítson. Vajon csak a puszta vágy hajtja őket egymáshoz?

21 perc olvasás
0 0 0
Oltalmazó Világrend - A vörös pecsét - Első fejezet
Oltalmazó Világrend A vörös pecsét - Első fejezet - 1.

Adam Michael Dowers a Skyler Katonai Védőpont vezetője parancsot kap, amit minden ellenszegülés nélkül meg kell tennie. Vajon meg tudja tenni?

8 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - CORBARIA
ŐSI VÉR CORBARIA - Első fejezet - 1.

Ősi Vér – Corbaria című regényem az Ősi Vér ötödik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Rémálmok. Hit. Erő. Vajon Christina meddig halogatja a döntést? Gabriel hite megingott volna? Sebastian miért tért vissza oly váratlanul? Az Emlékezés Napját több év kihagyás után újra felszínre akarják hozni

40 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - A VÉRVONAL
ŐSI VÉR A VÉRVONAL - Tizenkilencedik fejezet - 19.

Ősi Vér - A Vérvonal című regényem az Ősi Vér negyedik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Solomon és Will közös erővel azon vannak, hogy Satoru elérje a Kiválasztottak szintjét. De elég idő lesz arra? Satoru elhatározta, hogy Kiválasztott válik belőle. De mindez kinek fog jól jönni?

86 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - A VÉRVONAL
ŐSI VÉR A VÉRVONAL - Tizennyolcadik fejezet - 18.

Ősi Vér - A Vérvonal című regényem az Ősi Vér negyedik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Satoru és Luther összecsapása. Vajon ki győzedelmeskedik? Bloodworth elhatározása. Vissza tudja szerezni a trónt az öccsétől? Mit tervez Solomon? Mire kell neki Satoru?

49 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - A VÉRVONAL
ŐSI VÉR A VÉRVONAL - Tizenhetedik fejezet - 17.

Ősi Vér - A Vérvonal című regényem az Ősi Vér negyedik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Christina újult erővel mutatja meg, hogy ő a Kiválasztott, és senki nem tántoríthatja el. Vajon követni fogja a jóslatot? Mindenki ebben bízik?

57 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - A VÉRVONAL
ŐSI VÉR A VÉRVONAL - Tizenhatodik fejezet - 16.

Ősi Vér - A Vérvonal című regényem az Ősi Vér negyedik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Satoru csak remélte, hogy Solomon téved, és a vámpírok nem fogják megtámadni a Red Dragonst. Vajon Luther tényleg képes megtámadni őket csak azért, hogy bosszút álljon Masha testvérének halála miatt?

9 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Christin Dor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!