Barion Pixel nuuvella

Christin Dor

Sziasztok! A nevem Török Krisztina Dorina. Az írói álnevem Christin Dor. Kiskorom óta szeretek olvasni és írni. Verseket és regényeket is írok. Linda Lael Miller írónő könyve, a Vágy és Végzet adta az ötletet, hogy magam is elkezdjek írni hasonló romantikus történeteket. Mellette pedig Amanda Quick rajongó is lettem. Sokáig írólapokra, majd füzetekbe írtam, tollal és ceruzával, amit aztán felváltott a számítógép. Jegyzeteket nem mindig készítettem, így sokszor már magam sem tudtam, hogy hol állok a történetekben. Így megint csak füzet-füzet hátán, tollak roskadásig.
Az álmok és a fantázia világára hagyatkozom, mikor elkap az ihlet. Az utcán való ábrándos arckifejezés és bazsalygó vigyor kettőse elkerülhetetlen. Mikor elkezdek írni egy regényt, először a szereplők neveit találom ki, és rögtön tudom is, hogy miképp kell kinéznie. A nevek nagyon fontosak számomra, főleg a jelentésük, így amikor kialakul bennem egy történet, a benne lévő szereplők nevei is kirajzolódnak. Persze van, hogy fél óráig is kutatok a megfelelő név után. Aztán jön a helyszín a dátummal együtt, és már írom is a történetet. Nem mindig készítek előre fülszöveget, rövid leírást is csak abban az esetben használok, ha már nagy szükségem van rá. Amikor felmerül az ihlethiány, és alkotás közben kezdek berozsdásodni, akkor a zenére hagyatkozom. Ilyenkor a klasszikus formától a rockosabb stílusig mindent meghallgatok. Ugyanígy segíthet egy film, egy festmény, vagy bármi, ami arra sarkall, hogy tollat ragadjak.
Az első próbálkozásaim a romantikus, kalózos vonalon futottak, néhol már szappanoperás jellegű történetek bontakoztak ki. Az utóbbi már elmaradt, az előző kettőt pedig egyenesen imádom. Ezek mellett szeretem a fantázia azon világát, ahol nincsenek kötöttségek. Saját magad alkotta szabályok, helyszínek, idő- és térhatások. A misztikus dolgok iránt kislány korom óta érdeklődöm, így elsősorban a boszorkányok, de mellettük felsorakoznak a vámpírok, vérfarkasok, szellemek és sok más olyan lény, melyekről szívesen olvasok, filmeket nézek, kutatást végzek.
Eddig egy kisebb verses kötetem, és egy fantasy regényem jelent meg. Szeretnék további regényeket is kiadni, mert az írás szenvedélye nem múlt el. Örülök, hogy van egy ilyen lehetőség. Ha szórakoztatni nem is, de remélem, megríkatni megtudom az olvasókat. Szeretem a happy endet, de nem a saját történeteimben. Na jó, azért akadnak kivételek. xoxo


Sziasztok! A nevem Török Krisztina Dorina. Az írói álnevem Christin Dor. Kiskorom óta szeretek olvasni és írni. Verseket és regényeket is írok. Linda Lael Miller írónő könyve, a Vágy és Végzet adta az... tovább olvasom

Szeretném kiadatni a könyvemet

Sziasztok! Kedves olvasók! Szeretném kiadatni az Ősi Vér című regényem folytatásait. Összesen hat rész van belőle, 2017-ben adattam ki az első részét. Köszönöm szépen, hogyha támogattok benne.

Támogatási célom: 300 000 Ft

Támogatom
SORSHÁLÓ 2. - Egyetlen szikra -Harmadik fejezet (18+)
SORSHÁLÓ 2. - Egyetlen szikra - Harmadik fejezet (18+) - 3.

Viktor visszatér szülővárosába, Basába, ahol négy év alatt sok minden megváltozott, amíg ő távol élt. Ráadásul az emlékek egyre jobban a felszínre akarnak törni. Vajon megérte visszajönni?

17 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - A VÉRVONAL
ŐSI VÉR A VÉRVONAL - Harmadik fejezet - 3.

Ősi Vér – A Vérvonal című regényem az Ősi Vér negyedik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Lilith emlékei a régmúltról, mikor megfogannak benne gyermekei, a lányok közti rivalizálásról, ami kezd elmérgesedni, a közeledő jóslatról, és az angyalok ellenszenvéről.

38 perc olvasás
0 0 0
SORSHÁLÓ 2. - Egyetlen szikra - Második fejezet (18+)
SORSHÁLÓ 2. - Egyetlen szikra - Második fejezet (18+) - 2.

Orosz-Fehér Karola másfél év után úgy dönt, hogy visszatér Magyarországra. A hazaút során megismerkedik Viktorral, de még akkor nem is sejti, hogy kettejük között több lesz, mint egy szimpla találkozás.

10 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - A VÉRVONAL
ŐSI VÉR A VÉRVONAL - Második fejezet - 2.

Ősi Vér – A Vérvonal című regényem az Ősi Vér negyedik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Sebastian hosszú idő után visszatért San Franciscoba. Christina fontos szerepet tölt be az életébe, ahogy akkor, amikor el kezdte felkészíteni a jóslat által megjövendölt Kárhoztatásra.

43 perc olvasás
0 0 0
SORSHÁLÓ 2. - Egyetlen szikra - Első fejezet (18+)
SORSHÁLÓ 2. - Egyetlen szikra - Első fejezet (18+) - 1.

Lengyel Viktor négy év után dönt úgy, hogy visszatér Magyarországra. A hazaút során megismerkedik Karolával, de még akkor nem is sejti, hogy kettejük között több lesz, mint egy szimpla találkozás.

18 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - A VÉRVONAL
ŐSI VÉR A VÉRVONAL - Első fejezet - 1.

Ősi Vér – A Vérvonal című regényem az Ősi Vér negyedik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Christina ellátogat a Dühöngőbe, hogy információhoz jusson. Jacob kellő ráhatással elmond neki néhány dolgot, amiről tud, de egy valamiről nem hajlandó beszélni. Hová tűnt Sebastian? Mi történt vele?

17 perc olvasás
0 0 0
SORSHÁLÓ - Huszadik fejezet (18+)
SORSHÁLÓ - Huszadik fejezet (18+) - 20.

Dragan tudja, hogy nincs választása. Kierant és bandáját ki kell iktatnia. Vajon, ha el kezdik szelektálni a bandatagokat, Kieran megadja magát, vagy küzdeni fog ellene? És mi van akkor, ha Kierant kézre keríti a rendőrség? A nyomok eltűntetésével eddig sem volt probléma.

11 perc olvasás
0 0 0
SORSHÁLÓ - Tizenkilencedik fejezet (18+)
SORSHÁLÓ - Tizenkilencedik fejezet (18+) - 19.

Hadler Kieran visszatért és jó okkal. De a visszatérésének nem mindenki örül, főleg unokabátyja, aki nem véletlenül kérte, hogy maradjon távol az országtól. Vajon ezentúl magának kell elsimítania az ügyeit? Mi történik, ha Alex emlékezni fog rá? Egyáltalán tényleg nem emlékszik semmire?

11 perc olvasás
0 0 0
SORSHÁLÓ - Tizennyolcadik fejezet (18+)
SORSHÁLÓ - Tizennyolcadik fejezet (18+) - 18.

Cézárék találkoznak Ammarékkal. Előtte még elkészül a bandavezérről a fantomkép. Vajon ki lehet ő? Miért nem találták meg eddig a rendőrök? Mi történt valójában Amirával? És mit akarhatott a kopasz Szirától? A többiek sincsenek biztonságban? Vajon mire képes egy bébiszitter?

24 perc olvasás
0 0 0
SORSHÁLÓ - Tizenhetedik fejezet (18+)
SORSHÁLÓ - Tizenhetedik fejezet (18+) - 17.

Szira a családi nyaralóban tengődik, mikor Kemal felhívja, hogy legyen jelen Ammarnál, mivel Alex is ott lesz. Szira csak reménykedik abban, hogy az új nyom végre elvezeti őt a húga gyilkosaihoz. Ám a hazaút nem éppen zökkenőmentes.

23 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Christin Dor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!