Barion Pixel nuuvella

Christin Dor

1 rajongó

Sziasztok! A nevem Török Krisztina Dorina. Az írói álnevem Christin Dor. Kiskorom óta szeretek olvasni és írni. Verseket és regényeket is írok. Linda Lael Miller írónő könyve, a Vágy és Végzet adta az ötletet, hogy magam is elkezdjek írni hasonló romantikus történeteket. Mellette pedig Amanda Quick rajongó is lettem. Sokáig írólapokra, majd füzetekbe írtam, tollal és ceruzával, amit aztán felváltott a számítógép. Jegyzeteket nem mindig készítettem, így sokszor már magam sem tudtam, hogy hol állok a történetekben. Így megint csak füzet-füzet hátán, tollak roskadásig.
Az álmok és a fantázia világára hagyatkozom, mikor elkap az ihlet. Az utcán való ábrándos arckifejezés és bazsalygó vigyor kettőse elkerülhetetlen. Mikor elkezdek írni egy regényt, először a szereplők neveit találom ki, és rögtön tudom is, hogy miképp kell kinéznie. A nevek nagyon fontosak számomra, főleg a jelentésük, így amikor kialakul bennem egy történet, a benne lévő szereplők nevei is kirajzolódnak. Persze van, hogy fél óráig is kutatok a megfelelő név után. Aztán jön a helyszín a dátummal együtt, és már írom is a történetet. Nem mindig készítek előre fülszöveget, rövid leírást is csak abban az esetben használok, ha már nagy szükségem van rá. Amikor felmerül az ihlethiány, és alkotás közben kezdek berozsdásodni, akkor a zenére hagyatkozom. Ilyenkor a klasszikus formától a rockosabb stílusig mindent meghallgatok. Ugyanígy segíthet egy film, egy festmény, vagy bármi, ami arra sarkall, hogy tollat ragadjak.
Az első próbálkozásaim a romantikus, kalózos vonalon futottak, néhol már szappanoperás jellegű történetek bontakoztak ki. Az utóbbi már elmaradt, az előző kettőt pedig egyenesen imádom. Ezek mellett szeretem a fantázia azon világát, ahol nincsenek kötöttségek. Saját magad alkotta szabályok, helyszínek, idő- és térhatások. A misztikus dolgok iránt kislány korom óta érdeklődöm, így elsősorban a boszorkányok, de mellettük felsorakoznak a vámpírok, vérfarkasok, szellemek és sok más olyan lény, melyekről szívesen olvasok, filmeket nézek, kutatást végzek.
Eddig egy kisebb verses kötetem, és egy fantasy regényem jelent meg. Szeretnék további regényeket is kiadni, mert az írás szenvedélye nem múlt el. Örülök, hogy van egy ilyen lehetőség. Ha szórakoztatni nem is, de remélem, megríkatni megtudom az olvasókat. Szeretem a happy endet, de nem a saját történeteimben. Na jó, azért akadnak kivételek. xoxo


Történetek

ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Tizenhetedik fejezet - 17.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. A 17. fejezet az utolsó rész ennek a történetnek. Tokió utcáin valami megtámadott néhány munkást az éjszaka közepén. És egy ártatlan nő sem kerülhette el szörnyű végzetét. Vajon ki tette?
fantasy   4 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Tizenhatodik fejezet - 16.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Yoshi és Satoru titokban kutakodnak Will Sky varázsboltjában. Thomas halálának híre megrendíti. Elfogja a kétség Cliot illetően. Vajon a lány titkol valamit?
fantasy   22 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Tizenötödik fejezet - 15.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Frimoth, a bujaság démona felbukkan az Emberek Világában, nem is akárki által. Christina újult erővel térhet vissza, és ezért mindent el fog követni, de főleg azért, hogy az Angyalok Kardja az övé legyen.
fantasy   43 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Tizennegyedik fejezet - 14.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Történik valami Tokióban, és a sámánasszonyok egy különleges rítust végeznek el. Közben Kyotoba érkeztek a Korcsok a vezér parancsa szerint. Vajon mindenki ugyanazért a célért küzd?
fantasy   60 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Tizenharmadik fejezet - 13.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Chandak múltjába való betekintés. Mi válthat ki újabb háborút a vérfarkasok és a vámpírok között? Egyetlen döntés szükségeltetné az elkerülhetetlent.
fantasy   97 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Tizenkettedik fejezet - 12.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Will és Solomon beszélgetése. Satoru bizonytalansága. Kaoru belső küzdelme. Zselyke felbukkanása. Mi a terve Solomonnak? Mi készülődik a háttérben?
fantasy   50 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Tizenegyedik fejezet - 11.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Luther és Masha találkozása, a kettejük szerelmi története jelenik meg ebben a fejezetben. Ugyanakkor Luther nem nyugszik. Újult erővel tervezi a következő ütközetet Satoru ellen.
fantasy   61 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Tizedik fejezet - 10.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Clio Reid rémálmokkal küzd, amiket már megszokott, hisz tudja, bármikor visszatérhetnek. Az emlékek őt is elérik. Vajon mi az, amit eltitkol? Meddig tudja titokban tartani? És ki az, aki mégis tud róla?
fantasy   17 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Kilencedik fejezet - 9.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Christina visszatér a Mojave sivatagból, csakhogy nem sokáig kell örvendeznie a pihenésnek. Az óriások vezére eljött érte, hogy megküzdjön vele. Vajon képes legyőzni Drusust, az óriások vezérét?
fantasy   75 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Nyolcadik fejezet - 8.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Satoru hazamegy, miután megtudta Willtől az igazat. Hogy tudná elfogadni Kiválasztott énjét, ha gyűlöli? Dühös magára, és ezt le akarja vezetni valakin.
fantasy   9 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Hetedik fejezet - 7.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. A Pokol Királya figyelemmel kíséri Satorut és mesterét. Ami Solomont illeti, nem a féltékenység az, ami ellene hajtja, jobban inkább a múlt és az a sérelem, amit akkor okozott, amikor elárulta.
fantasy   23 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Hatodik fejezet - 6.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Az ember, mint természetfeletti lény? Igazságok, féligazságok és hazugságok. "Az élet hamarosan megváltozik, amint beengeded azt ki ellenséged lesz s gyilkosod." Újabb jóslat? Vagy figyelmeztetés?
fantasy   86 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Ötödik fejezet - 5.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. A szavakat nem mindig követi tett. Vagy mégis? A büszkeség elegendő ahhoz, hogy rossz döntést hozzunk? Vajon tartani kell a bosszútól? Megismétlődhet a múlt? És valójában kik azok, akik az életet éltetik?
fantasy   55 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Negyedik fejezet - 4.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. A Blue Blood megtudja, hogy Jurij és Raisa Japánban van. Vajon Snezhana küldte? És ha igen, akkor miért? Mekkora fenyegést jelenthet számukra egy bérenc megjelenése?
fantasy   32 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Harmadik fejezet - 3.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Will elmegy Chandakhoz. Tart attól, hogy a vérfarkasvezér mit tervez Satoruval. Közben Grigore felbukkan Chandaknál. Chandak pedig megtudja, hogy nem egyedül érkezett a városba.
fantasy   21 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Második fejezet - 2.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Míg Yoshi szerelmi ügyben szenved, addig Satoru ki akarja deríteni, hogy mit tervez Kaoru és Will. Egyetlen esélye, ha beszél Solomon Phoenix-szel.
fantasy   19 perc olvasás
ŐSI VÉR - AZ ÁRULÁS
ŐSI VÉR AZ ÁRULÁS - Első fejezet - 1.
Ősi Vér - Az Árulás című regényem az Ősi Vér harmadik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Grigore és társai feltűnnek Japán területén. Vajon mit akarhatnak? Mi a tervük?
fantasy   26 perc olvasás
ŐSI VÉR - A VIADAL
ŐSI VÉR A VIADAL - Hatodik fejezet - 6.
Ősi Vér - A Viadal című regényem, az Ősi Vér második könyve, ami még nem jelent meg könyvben. A hatodik fejezet a második könyv utolsó fejezete. Vajon minden döntésünkkel saját célunk elérése érdekét szolgáljuk? Egyetlen út vezet végig, mégis le kell térni róla, ha nincs más választás.
fantasy   84 perc olvasás
ŐSI VÉR - A VIADAL
ŐSI VÉR A VIADAL - Ötödik fejezet - 5.
Ősi Vér - A Viadal című regényem, az Ősi Vér második könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Az ötödik fejezetben az egykori Éden népe mutatkozik meg. Kitartó küzdelmek, elismerő rangok, és a közeledő jóslat, mely beárnyékolja a Halandók és a Halhatatlanok életét.
fantasy   291 perc olvasás
ŐSI VÉR - A VIADAL
ŐSI VÉR A VIADAL - Negyedik fejezet - 4.
Ősi Vér - A Viadal című regényem, az Ősi Vér második könyve, ami még nem jelent meg könyvben. A negyedik fejezetben megismerkedhetünk a vérfarkasokkal. A múlt árnyai őket sem kíméli. Az emlékek élesen élnek bennük. Kimondatlan szavak és tettek, amik másképp történhettek volna.
fantasy   66 perc olvasás

Christin Dor

Sziasztok! A nevem Török Krisztina Dorina. Az írói álnevem Christin Dor. Kiskorom óta szeretek olvasni és írni. Verseket és regényeket is írok. Linda Lael Miller írónő könyve, a Vágy és Végzet adta az ötletet, hogy magam is elkezdjek írni hasonló romantikus történeteket. Mellette pedig Amanda Quick rajongó is lettem. Sokáig írólapokra, majd füzetekbe írtam, tollal és ceruzával, amit aztán felváltott a számítógép. Jegyzeteket nem mindig készítettem, így sokszor már magam sem tudtam, hogy hol állok a történetekben. Így megint csak füzet-füzet hátán, tollak roskadásig.
Az álmok és a fantázia világára hagyatkozom, mikor elkap az ihlet. Az utcán való ábrándos arckifejezés és bazsalygó vigyor kettőse elkerülhetetlen. Mikor elkezdek írni egy regényt, először a szereplők neveit találom ki, és rögtön tudom is, hogy miképp kell kinéznie. A nevek nagyon fontosak számomra, főleg a jelentésük, így amikor kialakul bennem egy történet, a benne lévő szereplők nevei is kirajzolódnak. Persze van, hogy fél óráig is kutatok a megfelelő név után. Aztán jön a helyszín a dátummal együtt, és már írom is a történetet. Nem mindig készítek előre fülszöveget, rövid leírást is csak abban az esetben használok, ha már nagy szükségem van rá. Amikor felmerül az ihlethiány, és alkotás közben kezdek berozsdásodni, akkor a zenére hagyatkozom. Ilyenkor a klasszikus formától a rockosabb stílusig mindent meghallgatok. Ugyanígy segíthet egy film, egy festmény, vagy bármi, ami arra sarkall, hogy tollat ragadjak.
Az első próbálkozásaim a romantikus, kalózos vonalon futottak, néhol már szappanoperás jellegű történetek bontakoztak ki. Az utóbbi már elmaradt, az előző kettőt pedig egyenesen imádom. Ezek mellett szeretem a fantázia azon világát, ahol nincsenek kötöttségek. Saját magad alkotta szabályok, helyszínek, idő- és térhatások. A misztikus dolgok iránt kislány korom óta érdeklődöm, így elsősorban a boszorkányok, de mellettük felsorakoznak a vámpírok, vérfarkasok, szellemek és sok más olyan lény, melyekről szívesen olvasok, filmeket nézek, kutatást végzek.
Eddig egy kisebb verses kötetem, és egy fantasy regényem jelent meg. Szeretnék további regényeket is kiadni, mert az írás szenvedélye nem múlt el. Örülök, hogy van egy ilyen lehetőség. Ha szórakoztatni nem is, de remélem, megríkatni megtudom az olvasókat. Szeretem a happy endet, de nem a saját történeteimben. Na jó, azért akadnak kivételek. xoxo

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben