Barion Pixel nuuvella

Christo Anni


Eddigi megjelenések

Publikációimat a saját blogomon is olvashatod. www.elmultszazadok.blog.hu


Az általam leírt történetek nem a képzelet szüleményei. Megtörtént eseteket dolgoznak fel a múlt század vagy még korábbi bűnügyek kapcsán. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Publikációimat a saját blogomon is olvashatod. www.elmultszazadok.blog.hu

Szeretném kiadatni a könyvemet

A korabeli Magyarország bűneseteivel foglalkozó történeteimet szeretném nyomtatott könyv formájában is kiadni, ehhez szeretnék támogatást kérni. Köszönöm

Támogatási célom: 50 000 Ft

Támogatom
1938 - A rákospalotai lefejezett holttest rejtélye

Rákospalota határában talált lefejezett holttest tartotta izgalomban a lakosságot 1938-ban. Vajon gyilkosság vagy baleset történt?

9 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Christo Anni nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!