Barion Pixel nuuvella

claudius_oltarimanus

Eddig a lidércfény.hu és a pieris.hu oldalakon jelentek meg írásaim az íróasztalfiókomon kívül.
Kedvenceim, főbb hatásaim: Kafka, Bulgakov, Maupassant, Poe, Lovecraft, Monty Python, Nemere István, Örkény István, Rejtő Jenő, Mesék a kriptából filmsorozat, stb.


Üdv Mindenkinek! 1976-ban születtem Debrecenben. Itt szereztem vegyésztechnikus és geográfus végzettséget. tovább olvasom

Kocsma a dátumvonalon

A dátumválasztó vonal a naplopók paradicsoma, ahol kedvükre játszhatnak a pihenőnapokkal. Ebből a történetből megtudhatjuk, hogy ez hogyan sikerült Mr. Gravewormnak a kocsmárosnak.

6 perc olvasás
0 0 0
Néró tüzet kér

Ezt a művet egy azonos című kiállítás-megnyitó alkalmából írtam. Róma felgyújtásának történetét meséli el, amelyben a fantázia és a valóság keveredik.

8 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni claudius_oltarimanus nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!