Barion Pixel nuuvella

Csabai András

1969-ben születtem. A Heves megyei Kisnánán élek. Tűzoltótiszt vagyok. Egyik hobbim a katonai hagyományőrzés, s ez terelt az írás felé. A történelem iránti érdeklődés, és a mesélési vágy olyan erősen dominál a bensőmben, hogy kénytelen vagyok kiírni magamból.
Írásaim zömében színdarabok voltak ezidáig a saját katonai hagyományőr csapatom, és néhány más nagyszerű társaság számára, melyekben egy narrátor verses formában mesélte a történetet, melyet a csapattagok eljátszottak.
Ám ezen túlmenően novellákat, regényt is szeretnék írni.


1969-ben születtem. A Heves megyei Kisnánán élek. Tűzoltótiszt vagyok. Egyik hobbim a katonai hagyományőrzés, s ez terelt az írás felé. A történelem iránti érdeklődés, és a mesélési vágy olyan erősen ... tovább olvasom

A híres nánai emeletes túróslepény

Vidéki kulináris legenda egy egyszerű, ám kortalanul népszerű édességről.

3 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Csabai András nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!