Barion Pixel nuuvella

Foglalt

Nyitás után 2 perccel, délelőtt 11-kor egy étteremben. Az étterem teljesen üres, minden asztal megterítve, egyik asztalon „foglalt” tábla. Az érkező, középkorú párocska természetesen az „ugye mindegy hová ülünk?” mondattal lepakol a foglalt asztalhoz. A pincér elnézést kér, és közli, hogy tulajdonképpen mindegy, hová ülnek, csak ezt az asztalt direkt kérték, tehát ez most foglalt. Erre a hölgy: „Hogy-hogy foglalt? Nem is ül itt senki!” A pincér ismét elnézést kér, majd átrakja a foglalt táblát egy másik asztalra…

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Csicsó Imre 4 történetét!


  • 1350 szerző
  • 923 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

humor

Rövid leírás / Beharangozó

Saját élmények alapján lejegyzetelt rövid, valós történetek arról, amit a vendéglátóiparban dolgozók gondolnak a vendégről, a főnökről, kollégákról és a világról.
Ugyan óriási közhely, de attól még igaz: az élet maga a legnagyobb tréfamester.

Rövid összefoglaló

Rövid, valós történetek arról, amit a vendéglátóiparban dolgozók gondolnak a vendégről, a főnökről, kollégákról és a világról. Hiába, az élet maga a legnagyobb tréfamester.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Csicsó Imre nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!