Barion Pixel nuuvella

Csíkvári Gábor

Az ELTE TÓFK Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszékének tanszékvezetője. Oktatott tárgyak: Nyelvtan, Beszédművelés, Anyanyelvi tantárgy pedagógia, Stilisztika, Poétika, Retorika, Irodalomtörténet, Korunk irodalma, Bevezetés az irodalomtudományba, Magyar mint idegen nyelv, A hetvenes évek prózapoétikai átalakulása. Tankönyvek szerzője, társszerzője, szerkesztője. Publikációi 1979 óta jelennek meg folyóiratokban (Szociológia, Könyv és Nevelés, Irodalomtörténet, Vigília, Budapesti Tanítóképző Főiskola Tudományos Közleményei, Magyartanítás, Pannon Enciklopédia Élet és Irodalom).


Eddigi megjelenések

Kalliopé Mária téren, Elemzések a magyar regény közelmúltjából. Trezor Kiadó, Budapest, 1998.
Szövedék. Regény. Magyar Napló, 2013.


Az ELTE TÓFK Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszékének tanszékvezetője. Oktatott tárgyak: Nyelvtan, Beszédművelés, Anyanyelvi tantárgy pedagógia, Stilisztika, Poétika, Retorika, Irodalomtörténet, Korunk i... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Kalliopé Mária téren, Elemzések a magyar regény közelmúltjából. Trezor Kiadó, Budapest, 1998.
Szövedék. Regény. Magyar Napló, 2013.

Kőleves

Levest főztem. Ezt kérték. Fogalmam sem volt, hogy kell… Internet, persze, megnéztem. Zellerkrémszerű lett, azt én nagyon szeretem, ha Lili főzi… na, elég ritkán.

7 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Csíkvári Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!