Barion Pixel nuuvella

Csongor Tóth

Tóth Csongor Attila vagyok. Nagyszalontán születtem, Sinka István és Arany János szülőházának képzeletbeli háromszögé konvertált alakzat, harmadik csúcspontjának helyén. Beleírok a világba és majdcsak visszapattan onnan valami.


Eddigi megjelenések

Pár cikk és novella nem túl jelentőség teljes megjelenésén túl semmi.


Tóth Csongor Attila vagyok. Nagyszalontán születtem, Sinka István és Arany János szülőházának képzeletbeli háromszögé konvertált alakzat, harmadik csúcspontjának helyén. Beleírok a világba és majdcsak... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Pár cikk és novella nem túl jelentőség teljes megjelenésén túl semmi.

A töketlenség a vágy halála

Az osztálytalálkozók a kérkedések kinek, mi és "hogysikerültek" mellett a nagy újratalálkozások helyszíne. Volt legjobb barátok és örök első szerelmek csatatere a városi hotel bérelt aulája.

4 perc olvasás
0 0 0
Test

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Csongor Tóth nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!