Barion Pixel nuuvella

Czernay Hajna


Székely Ildikó vagyok, Erdélyben, Kézdivásárhelyen születtem. Czernay Hajna művésznevet használok, melynek több oka is van:
Jobb marketing lehetőségek, amely bizonyos műfajokban csábítóbbak az olvasók számára, valamint úgy éreztem, polgári nevem nem passzol a választott műfajhoz és nem utolsó sorban, szórakozásból.
Gyerekkorom óta játszom a szavakkal, naplót, verset írok, csak úgy a magam szórakoztatására.
Első könyvem: Ha fázik a lélek, avagy Egy nő, házasságon kívüli boldog kapcsolatban című, mely egy házasságtörő nő lélektani regénye.
Második könyvem címe: Visszhang. Szerelmek, kapcsolatok tükrében mutatja be egy szeretetre, törődésre vágyó, érzelmileg kiszolgáltatott, szeretetéhes nő életét. Vívódásai, döntései, érzelmei zűrzavarában az önmagát kereső nő élete vetül elénk.


Eddigi megjelenések

1. Ha fázik a lélek - Egy nő házasságon kívüli boldog kapcsolatban
2. VisszhangSzékely Ildikó vagyok, Erdélyben, Kézdivásárhelyen születtem. Czernay Hajna művésznevet használok, melynek több oka is van:
Jobb marketing lehetőségek, amely bizonyos műfajokban csábítóbbak a... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

1. Ha fázik a lélek - Egy nő házasságon kívüli boldog kapcsolatban
2. Visszhang

Czernay Hajna első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Czernay Hajna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!