Barion Pixel nuuvella

Cziffer Vera

Hatodik éve írok, megjelent négy könyvem magánkiadásban. Gyógypedagógus vagyok, három lányom van és színjátszózom gyerekekkel. Táncolok. Az írás nekem terápia, örömforrás, (ki)kapcsolódás. A témáim néha filozófikusak, máskor meg könnyedek. Lényeg a humor, az önirónia és a megértés.


Hatodik éve írok, megjelent négy könyvem magánkiadásban. Gyógypedagógus vagyok, három lányom van és színjátszózom gyerekekkel. Táncolok. Az írás nekem terápia, örömforrás, (ki)kapcsolódás. A témáim né... tovább olvasom

Autóbajság

Vajon tényleg van az autónknak saját, különbejáratú lelkivilága?

5 perc olvasás
0 0 0
Lánykérés

Egy igazi lovagi történetkezdemény...

2 perc olvasás
0 0 0
Rántotthús projekt

Mit kezdjünk magunkkal, ha önhibánkból nem tudjuk megfelelően értékelni a minket körülvevő aktuális szitut?

3 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Cziffer Vera nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!