Barion Pixel nuuvella

Dakó Dávid

Dakó Dávid vagyok. 1995. november 3-án születtem Budapesten. 11 éves korom óta írok verseket és prózai műveket. Kifejezetten művészi céllal, új (szép)irodalmi alkotások létrehozásáért írok. Az írás számomra egyben önfejlesztés és szellemi-lelki kikapcsolódás is.

Az alábbi műfajok érdekelnek alkotóként:

-műdalok
-különböző lírai műfajok
-szabadversek
-kisregények
-novellák (lélektani novellák)
-novellafüzérek
-regények (történelmi, sci-fi, életrajzi, lélektani regények)
-drámák
-filozófiai elmélkedések

Diákköltőként részt vettem az ‘Így írtok ti’ versenyen is több alkalommal, még középiskolás koromban. Díjakat is nyertem (harmadik helyezés és különdíj).

Hatással volt/van rám többek között: Thury Zoltán, Ady Endre, József Attila, Petőfi Sándor, François Villon, a finnugor nyelvű népek népköltészete, a török népköltészet, antik és távol-keleti irodalmi alkotások.

Elérhetőség: dawender95@gmail.com


Dakó Dávid vagyok. 1995. november 3-án születtem Budapesten. 11 éves korom óta írok verseket és prózai műveket. Kifejezetten művészi céllal, új (szép)irodalmi alkotások létrehozásáért írok. Az írás sz... tovább olvasom


Dakó Dávid ajánlásai

Nuuvella
Megújult a Sunrise!

Szeretnék több időt az írással tölteni

Minden egyes forinttal ahhoz járulsz hozzá, hogy több időt és energiát fordíthassak az életem egyik legnagyobb szerelmére, azaz az írásra. 😊

Támogatási célom: 90 000 Ft

Támogatom
Tűző napon

1 perc olvasás
0 0 0
Hideg van

1 perc olvasás
0 0 0
Birkózik már

1 perc olvasás
0 0 0
Dzsesszzene szól

1 perc olvasás
0 0 0
Fény ostorozza

1 perc olvasás
0 0 0
Katicabogár

1 perc olvasás
0 0 0
Harcolj és bízzál

1 perc olvasás
0 0 0
Tűző napon

1 perc olvasás
0 0 0
Magyar nyelv vagyok, csókolom!

Egy humoros vers a nyelvrokonságról és a magyar nyelv történetéről...

1 perc olvasás
0 0 0
Mi magunk szőjük

1 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Dakó Dávid nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!