Barion Pixel nuuvella

Deák Ferenc

Köszöntelek az oldalamon. Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Deák Ferenc a nevem. Az Alföld végtelen vidékén nőttem fel, a Tisza kanyarjai örökre a szívembe vésődtek. Mindenem a természet, a kert. Legszívesebben a hegyeket járom, elszakadva a bolond világ káoszától. A természettől kapok erőt, az emberi sorsoktól gondolatokat, amelyek előbb vagy utóbb, de megjelennek verseimben, novelláimban.


Köszöntelek az oldalamon. Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Deák Ferenc a nevem. Az Alföld végtelen vidékén nőttem fel, a Tisza kanyarjai örökre a szívembe vésődtek. Mindenem a természet, a kert. Legszí... tovább olvasom

Nappal fia, éjszaka lánya balladája

A szerelem minden nehézségen átsegít, vagy mégsem?

3 perc olvasás
0 0 0
Motel

Két régi barát minden évben találkoznak, hogy kiéljék a szabadság utáni vágyukat. Minden évben kilépnek a társadalomból, eldobják a normákat, elvárásokat, szabályokat. Vajon hova vezethet? Elég pár nap a szabadságból?

112 perc olvasás
0 0 0
Kémény

Az oroszországi feudális viszonyok között egy tehetséges, fiatal kőműves mester megkapja élete nagy lehetőségét. Azonban ehhez egy szellemnek is lesz némi köze. Hogy mi? Kiderül a novella végére.

61 perc olvasás
0 0 0
Feltétel nélkül

Magányra ítélve a sors által, nincs senki. Vagy mégis?

9 perc olvasás
0 0 0
Legbelül

ova futhat valaki, akinek már nincs helye a világban? Hány életet kell leélnie, hány háborút kell megvívnia annak, aki csak a boldogságot keresi? Hol találhatja meg Önmagát, saját világát? Talán magában, legbelül? De ahhoz sok mindent kell átélnie, kint is, bent is.

241 perc olvasás
0 0 0
Homokszem a szélben

Egy fiatal fiúnak vajon mennyit ér az élete a középkorban?

7 perc olvasás
0 0 0
Az áruló

Egy kapitány, aki eléri életem álmát az élete végén

22 perc olvasás
0 0 0
Fekete asszony

Az éjszaka a szoba sötét sarkából, egy árny vált ki a homályból. Egy fekete asszony. Ki Ő? Miért jött? Mit akar?

14 perc olvasás
0 0 0
Nagymama mesél

Régen a nagyszüleim tanyán éltek, ott született ez a mese, a hétköznapok meséje, amely életem egy örökre meghatározó pillanata lett.

8 perc olvasás
0 0 0
Kísérlet vége

Csak egy egyszerű irodista volt, akinek az a nagy megtiszteltetés jutott, hogy Ő lehetett az utolsó ember a Földön. Biztos, hogy Ő ezt annyira nem élvezte. Meddig lehet megőrízni a józan eszünket, ha mellettünk mindenki meghal?

35 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Deák Ferenc nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!