Barion Pixel nuuvella

Deepmer

1 követő 3 történet

Deepmer

Üdvözlehelletem, egy 22 éves srác vagyok akinek volt egy ötlete, és megpróbálta leírni úgy, hogy a betűkből szavak, azokból mondatok legyenek. A mondatok illeszkedjenek egymáshoz és a végén egy könyv szerűség legyen belőle.


Eddigi megjelenések

Még semmi, kezdő vagyok


Üdvözlehelletem, egy 22 éves srác vagyok akinek volt egy ötlete, és megpróbálta leírni úgy, hogy a betűkből szavak, azokból mondatok legyenek. A mondatok illeszkedjenek egymáshoz és a végén egy könyv ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Még semmi, kezdő vagyok

Az első nap
Kötelező szerelem - 3.

Amanda első napja 16 évesen mennyire lesz érdekes, avagy sem az kiderül ebből a fejezetből.

5 perc olvasás
0 0 0
Az orquenze
Kötelező szerelem - 2.

Eljött az orquenze, mindenki itt van aki fontos, de vajon eljön az első villanás avagy sem?

5 perc olvasás
0 0 0
Boldog születésnapot
Kötelező szerelem - 1.

Amandának nagyon megváltozik az élete amikor eljön a 16. születésnapja. Belecsöppen a keresés világába, ahol nem minden az aminek látszik...

9 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Deepmer nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!