Barion Pixel nuuvella

Dick Van Houjt

Üdv mindenkinek!
Lényegében kezdő vagyok az írás terén. Voltak már kisebb sikereim, jelentek meg honlapokon és nyomtatásban is írásaim, da az igazi, nagy megjelenés még várat magára. A célegyenesekbe sokszor eljutok, de az utolsó lépcsőfokot még nem hódítottam meg. Viszont szeretek írni, sokak szerint tudok is. Van tehetségem hozzá, de hiányoznak a mélyebb visszajelzések. Tehát számomra, eddig meglehetősen keserves harcnak tűnik annak az útnak a megtétele, aminek a végén majd elmondhatom magamról, hogy író vagyok. Az itteni néhány írást szánom az utolsó megmérettetésnek, mely után eldöntöm, hogy számomra érdemes-e tovább folytatni vagy sem.
Ars poetica?
,,Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik.''


Eddigi megjelenések

Eddig két novellám jelent meg nyomtatásban:
Az Új Galaxis 19. számában, A szabadság ára című novellám.
Az Új Galaxis 23. számában, Mundus vult decipi.... című novellám.

https://www.sfgalaxis.hu/category/kiadvanyok/


Üdv mindenkinek!
Lényegében kezdő vagyok az írás terén. Voltak már kisebb sikereim, jelentek meg honlapokon és nyomtatásban is írásaim, da az igazi, nagy megjelenés még várat magára. A célegyenesekb... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Eddig két novellám jelent meg nyomtatásban:
Az Új Galaxis 19. számában, A szabadság ára című novellám.
Az Új Galaxis 23. számában, Mundus vult decipi.... című novellám.

https://www.sfgalaxis.hu/category/kiadvanyok/

Szeretném kiadatni a könyvemet

A Mundus vult decipi... című regényemet szeretném megjelentetni. Próbálkoztam már kiadóknál és pályázatokon, de mindíg csak karnyújtásnyira jutottam a sikerhez. Magánkiadásban talán... Köszönöm.

Támogatási célom: 500 000 Ft

Támogatom
Amikor elhamvad minden. 3. rész.
Mundus vult decipi... - 45.

A világot nem mindíg eget rengető, nagy csatákban mentik meg. Néha csak nyolc-tíz ember áll szemben egymással, és úgy vívnak ádáz élet-halál harcot az emberért és a világáért, hogy arról mitsem sejt senki. Éppen úgy, ahogyan a sötét erők diadaláról sem...

12 perc olvasás
0 0 0
Amikor elhamvad minden. 2.rész.
Mundus vult decipi... - 44.

Néha úgy tűnik, hogy a világon a legkönnyebb pusztítani. Rosszat cselekedni, egy jó tett helyett. Az emberek sokszor kicsinyesek, önzők és agresszívak, mintha a körülöttük elterülő világ alapvető esszenciája lenne az erőszak. Talán ezért nehezebb választás, megóvni az életet...

14 perc olvasás
0 0 0
Amikor elhamvad minden. 1. rész.
Mundus vult decipi... - 43.

A megtorló küldetésre elindított kommandós egység maroknyi túlélője, meglehetősen vegyes képet mutat. Katonák, zsoldosok, beépített kémek, és egy gondolatíró. Egy ember, aki magában hordozza a pusztítás magját. A lelke még jó és a szíve tiszta, de egyáltalán nem biztos, hogy elég erős is.

12 perc olvasás
0 0 0
Morpheusz földjén. 3. rész.
Mundus vult decipi... - 42.

Sokan kutatták már, a gonoszság és a jóság titkát. A sötét ösztönök és a nemes eszmék mibenlétét. A történetekben és legendákban, a jó oldalán küzdő kiválasztott, a végső harcban mindíg legyőzi a rossz erőit. Egy tökéletes világban, ez így történik,, de Barlow világa közel sem az.

17 perc olvasás
0 0 0
Morpheusz földjén. 2.rész.
Mundus vult decipi... - 41.

Az élet néha küzdelmes és belső harcokkal teli. Sok próbatétel áll előttünk, és amennyiben fent akarunk maradni, meg kell vívnunk és legfőképp meg kell nyernünk az összes csatát. Mindez azonban mitsem számít addig, amíg belső erőnk, tartásunk és a puszta énünk, meg nem mérettetik.

16 perc olvasás
0 0 0
Morpheusz földjén. 1.rész.

Hosszú létezése során az emberi faj, sokféle pusztító fegyvert alkotott annak érdekében, hogy legyőzze az ellenségeit, új földeket hódítson meg vagy épp megvédhesse önmagát. Mégis, egész évezredeknek kellett eltelnie ahhoz, hogy hozzá juthasson a legszörnyűbbhöz: az emberi elme teremtő erejéhez...

13 perc olvasás
0 0 0
Marduk. 2. rész.
Mundus vult decipi... - 40.

Gyermekkorában Barlow sokszor álmodozott arról, hogy emberfeletti erőket bírtokol. Ilyenkor mindig elképzelte magában, ahogy büszke és nemes hősként megmenti az embereket. Igen, mindenkit meg akart menteni. Azonban, lehetséges ez?

24 perc olvasás
0 0 0
Marduk. 1.rész.
Mundus vult decipi... - 39.

Sully Marcus, a renegát üzletember, megtette a legvégső lépését, a Saranys bolygó kormányzójával folytatott viszály sakktábláján. Válaszként egy katonai különítmény indult útnak, Barlow pedig nehéz döntések előtt áll.

17 perc olvasás
0 0 0
Agnur`Jahhad. 2. rész.
Mundus vult decipi... - 38.

Az élet tele van előzményekkel és közjátékokkal. Igyekszünk tudatosan élni, vizsgáljuk önmagunkat és próbáljuk irányítani, megteremteni az álmainkat és vágyainkat. Nem is sejtjük, hogy a következő pillanat, mit rejt számunkra.

12 perc olvasás
1 0 0
Agnur`Jahhad
Mundus vult decipi... - 37.

Sok ember keresi az útját, a puszta létezésének az értelmét. Néha megtalálják a helyüket, máskor pedig reménytelenül kutatnak tovább. Időnként pedig az is megesik, hogy fellázadnak a sorsuk ellen.

22 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Dick Van Houjt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!