Barion Pixel nuuvella

Dick Van Houjt

Üdv mindenkinek!
Lényegében kezdő vagyok az írás terén. Voltak már kisebb sikereim, jelentek meg honlapokon és nyomtatásban is írásaim, da az igazi, nagy megjelenés még várat magára. A célegyenesekbe sokszor eljutok, de az utolsó lépcsőfokot még nem hódítottam meg. Viszont szeretek írni, sokak szerint tudok is. Van tehetségem hozzá, de hiányoznak a mélyebb visszajelzések. Tehát számomra, eddig meglehetősen keserves harcnak tűnik annak az útnak a megtétele, aminek a végén majd elmondhatom magamról, hogy író vagyok. Az itteni néhány írást szánom az utolsó megmérettetésnek, mely után eldöntöm, hogy számomra érdemes-e tovább folytatni vagy sem.
Ars poetica?
,,Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik.''


Eddigi megjelenések

Eddig két novellám jelent meg nyomtatásban:
Az Új Galaxis 19. számában, A szabadság ára című novellám.
Az Új Galaxis 23. számában, Mundus vult decipi.... című novellám.

https://www.sfgalaxis.hu/category/kiadvanyok/


Üdv mindenkinek!
Lényegében kezdő vagyok az írás terén. Voltak már kisebb sikereim, jelentek meg honlapokon és nyomtatásban is írásaim, da az igazi, nagy megjelenés még várat magára. A célegyenesekb... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Eddig két novellám jelent meg nyomtatásban:
Az Új Galaxis 19. számában, A szabadság ára című novellám.
Az Új Galaxis 23. számában, Mundus vult decipi.... című novellám.

https://www.sfgalaxis.hu/category/kiadvanyok/

Szeretném kiadatni a könyvemet

A Mundus vult decipi... című regényemet szeretném megjelentetni. Próbálkoztam már kiadóknál és pályázatokon, de mindíg csak karnyújtásnyira jutottam a sikerhez. Magánkiadásban talán... Köszönöm.

Támogatási célom: 500 000 Ft

Támogatom
Megtört hit. 2. rész.
Mundus vult decipi... - 36.

Mit jelent, az áldozat? Mennyit érhet egy ember áldozata, amit másokért hoz meg? Vajon megteremtheti a reményt, és adhat új hitet? Barlownak ezekre a kérdésekre kell választ adnia, és megtalálnia magában, rég elveszett hitét.

18 perc olvasás
0 0 0
Megtört hit. 1. rész.
Mundus vult decipi... - 35.

Az örök dilemma: szabad akarat vagy előre elrendelés? Egy sötétségben született világban, az emberi szívek gonoszsága, vajon egy előre megtervezett, kollektív sors része vagy pedig szabad választás eredménye? Bármelyik kérdés mentén elindulva, lehetséges megváltoztatni az emberiséget?

14 perc olvasás
0 0 0
A fájdalmaink teste. 2. rész.
Mundus vult decipi... - 34.

Létezik a jóság? Mi van akkor, ha egy fájdalommal és haraggal teli univerzumban, a jóság és a végső megdicsőülés nem más, mint puszta illúzió. Hiú ábránd, jótékony hazugság, amivel a testünket és a lelkünket elborító sebeket akarjuk gyógyítani. Lehet és érdemes kűzdeni, egy mítoszért?

17 perc olvasás
0 0 0
A fájdalmaink teste
Mundus vult decipi... - 33.

Egy mondás szerint, minden ember legnagyobb ellensége, önmaga. Igyekszünk céltudatosan élni, határozott véleményt alkotni mindenről, és rendszerezni mindent. Szeretjük azt hinni ,hogy kézben tartunk mindent és mindent tudunk a világról is. A felszín alatt azonban, ott várnak ránk a szörnyek.

18 perc olvasás
0 0 0
Ígéretek és könnyek
Mundus vult decipi... - 32.

Az elhagyatott bánya mélyén átélt, meglehetősen embertpróbáló események után, Barlowra ráférne a pihenés, a lehetőség a testi-lelki feltöltődésre. A lánreakcióként beindult események sodrása azonban, nem ad neki erre lehetőséget.

20 perc olvasás
0 0 0
Másfél nap
Mundus vult decipi... - 31.

Sok történet szól a világot megmentő hősről, aki végső diadalt aratva a mindent elpusztítani kívánó gonosz felett, elnyeri a szeretett nő kezét és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Barlow története nem ilyen.

21 perc olvasás
0 0 0
Kha`rum Ja-Ha Doum. 2. rész.
Mundus vult decipi... - 30.

Sokan úgy tartják, hogy a Világmindenségben minden rendben van. Egy pillangó szárnycsapása és a magukba roskadó csillagok életútja, mind egyetlen nagy szervező erőnek engedelmeskedik. Szerintük a halál és a pusztulás, a rendszer természetes része. Így az ősrobbanást, törvényszerűen követi a káosz.

15 perc olvasás
0 0 0
Kha`rum Ja-Ha Doum. 1.rész.
Mundus vult decipi... - 29.

Mindannyiunk lelkében, valamilyen formában ott rejtőzik a sötétség. Harag, félelem, rejtett vágyak. Barlow elérkezik hosszú útjának, utolsó kapujához, melynek túloldalán már várja egy rég elpusztult világ, sötét akarata.

24 perc olvasás
0 0 0
A pók hálójában. 2.rész.
Mundus vult decipi... - 28.

Néha olyan könnyű volna feladni. Hátat fordítani mindennek, lemondani mindenről és hagyni, hogy a világ vagy a sors ítélkezzen a továbbiakban felettünk. Gyengeség volna, ha egy adott pillanatban megtörik az ember? Esetleg bűn az, ha a valóság elől, az álmaink birodalmába menekülünk?

17 perc olvasás
0 0 0
A pók hálójában. 1. rész.
Mundus vult decipi... - 27.

A gondolatíró, Simon Lewis Barlow háta mögött, hosszú és fáradságos napok állnak. Az ambícióit és az álmait kergetve fogadta el a megbízást, ami élete legnagyobb sikerét hordozta magában. Mindez azonban eltűnt, az életéért folytatott harcban. A necromentál ajánlata, csábító. Újrakezdés és béke...

33 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Dick Van Houjt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!