Barion Pixel nuuvella

Dick Van Houjt

Üdv mindenkinek!
Lényegében kezdő vagyok az írás terén. Voltak már kisebb sikereim, jelentek meg honlapokon és nyomtatásban is írásaim, da az igazi, nagy megjelenés még várat magára. A célegyenesekbe sokszor eljutok, de az utolsó lépcsőfokot még nem hódítottam meg. Viszont szeretek írni, sokak szerint tudok is. Van tehetségem hozzá, de hiányoznak a mélyebb visszajelzések. Tehát számomra, eddig meglehetősen keserves harcnak tűnik annak az útnak a megtétele, aminek a végén majd elmondhatom magamról, hogy író vagyok. Az itteni néhány írást szánom az utolsó megmérettetésnek, mely után eldöntöm, hogy számomra érdemes-e tovább folytatni vagy sem.
Ars poetica?
,,Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik.''


Eddigi megjelenések

Eddig két novellám jelent meg nyomtatásban:
Az Új Galaxis 19. számában, A szabadság ára című novellám.
Az Új Galaxis 23. számában, Mundus vult decipi.... című novellám.

https://www.sfgalaxis.hu/category/kiadvanyok/


Üdv mindenkinek!
Lényegében kezdő vagyok az írás terén. Voltak már kisebb sikereim, jelentek meg honlapokon és nyomtatásban is írásaim, da az igazi, nagy megjelenés még várat magára. A célegyenesekb... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Eddig két novellám jelent meg nyomtatásban:
Az Új Galaxis 19. számában, A szabadság ára című novellám.
Az Új Galaxis 23. számában, Mundus vult decipi.... című novellám.

https://www.sfgalaxis.hu/category/kiadvanyok/

Szeretném kiadatni a könyvemet

A Mundus vult decipi... című regényemet szeretném megjelentetni. Próbálkoztam már kiadóknál és pályázatokon, de mindíg csak karnyújtásnyira jutottam a sikerhez. Magánkiadásban talán... Köszönöm.

Támogatási célom: 500 000 Ft

Támogatom
Az Üvöltő
Új London Krónikák - Az Üvöltő. - 8.

A varázsló és a természetfeletti bestia, együtt indul útnak, hogy levadásszák egy ősi démonfaj tagjait. Mindkettejüknek megvan a maga célja, mely látszólag különbözik a másikétől, lényegében mégis hasonló. Mindketten a megváltást keresik. A feloldozást, ami talán fontosabb számukra mindennél...

20 perc olvasás
0 0 0
Az Üvöltő
Új London Krónikák - Az Üvöltő. - 7.

A halálvággyal küzdő és megannyi lelki sebet magában hordozó varázsló, a feloldozást keresi. Egy ősi démonfaj tagjai, csapdába csalják a varázslót. Merlin sejtései előre vetítik, a hatalmas Balor feltámadását. Merlin, a túlvilág urát keresi, de a kelta isten helyet, valami mást talál.

30 perc olvasás
0 0 0
Az Üvöltő
Új London Krónikák - Az Üvöltő. - 6.

A Másvilág kelta istene, kilép az álmok és árnyak birodalmából. Trinity St. Clair élete, egy véres párbajon múlik. A Trinityt követő fenevad ismét megjelenik, és brutális harcot vív egy rég letűnt kor, újjáéledt istenével.

27 perc olvasás
0 0 0
Új London krónikák - Az Üvöltő
Új London Krónikák - Az Üvöltő. - 5.

Egy titokzatos könyv, mely a múlt fájdalmát rejti magában. Rejtélyes kapcsolat egy ismeretlen nő, és a többszörös gyilkos vadállat között. Cavallera nyomozó sejtései, az űrbe vezetik őt, ám korántsem biztos a visszatérés... Álruhás zsoldosok, kiknek megbízója ismeretlen.

58 perc olvasás
0 0 0
Új London krónikák - Az Üvöltő
Új London Krónikák - Az Üvöltő. - 4.

Nyomasztó múlt és egy tragikus szerelem. Az ősi varázslat nyomán, a lelkét feláldozó férfi, újra harcba száll, egy nő védelmében. Ezer év után feltámadó érzelmek, melyek azonban, nem vetítenek előre mást, csak baljós, sötét árnyakat. Tomboló indulatok, féltékenység, szenvedély, remény.

20 perc olvasás
0 0 0
Új London krónikák - Az Üvoltő
Új London Krónikák - Az Üvöltő. - 3.

A rejtélyes könyből felolvasott varázsige, mégsem hatástalan. A rémült és fiatal boszorkány, megidéz valamit, am italán rosszabb, mint a fenyegető árnyék, amitől meg kellene védenie őt. Fájdalom, gyász és halál sötétsége vetül Trinity St.Clair életére, amit átitatt egy fenevad vérszomja.

14 perc olvasás
0 0 0
Új London krónikák - Az Üvöltő
Új London Krónikák - Az Üvöltő. - 2.

Új London egyik elhagyatott részén, legalább egy tucat, kegyetlenül széttépet holttestre bukkannak. Az áldozatok közvetetten összeköthetőek, a város egyik legnagyobb törp maffia klánjával. A tettes kiléte ismeretlen, de a hátrahagyott nyomok, egy titokzatos, rejtélybe burkolózó fenevadra utalnak.

23 perc olvasás
0 0 0
Új London Krónikák - Az Üvöltő.
Új London Krónikák - Az Üvöltő. - 1.

Egy fiatal boszorkány, elsuttog egy ősi varázsigét. Egy hallhatatlan szörnyeteg útra kell, hogy válaszolva a hívásra, dimenziókat szeljen át. Egy törvényőr, a saját sötétségével kerül szembe, miközben egy megfáradt mágus, megszállottan kutatja, egy ősi, bebörtönzött isten bocsánatát.

4 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Dick Van Houjt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!