Barion Pixel nuuvella

Dick Van Houjt

Üdv mindenkinek!
Lényegében kezdő vagyok az írás terén. Voltak már kisebb sikereim, jelentek meg honlapokon és nyomtatásban is írásaim, da az igazi, nagy megjelenés még várat magára. A célegyenesekbe sokszor eljutok, de az utolsó lépcsőfokot még nem hódítottam meg. Viszont szeretek írni, sokak szerint tudok is. Van tehetségem hozzá, de hiányoznak a mélyebb visszajelzések. Tehát számomra, eddig meglehetősen keserves harcnak tűnik annak az útnak a megtétele, aminek a végén majd elmondhatom magamról, hogy író vagyok. Az itteni néhány írást szánom az utolsó megmérettetésnek, mely után eldöntöm, hogy számomra érdemes-e tovább folytatni vagy sem.
Ars poetica?
,,Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik.''


Eddigi megjelenések

Eddig két novellám jelent meg nyomtatásban:
Az Új Galaxis 19. számában, A szabadság ára című novellám.
Az Új Galaxis 23. számában, Mundus vult decipi.... című novellám.

https://www.sfgalaxis.hu/category/kiadvanyok/


Üdv mindenkinek!
Lényegében kezdő vagyok az írás terén. Voltak már kisebb sikereim, jelentek meg honlapokon és nyomtatásban is írásaim, da az igazi, nagy megjelenés még várat magára. A célegyenesekb... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Eddig két novellám jelent meg nyomtatásban:
Az Új Galaxis 19. számában, A szabadság ára című novellám.
Az Új Galaxis 23. számában, Mundus vult decipi.... című novellám.

https://www.sfgalaxis.hu/category/kiadvanyok/

Szeretném kiadatni a könyvemet

A Mundus vult decipi... című regényemet szeretném megjelentetni. Próbálkoztam már kiadóknál és pályázatokon, de mindíg csak karnyújtásnyira jutottam a sikerhez. Magánkiadásban talán... Köszönöm.

Támogatási célom: 500 000 Ft

Támogatom
Abyss
Mundus vult decipi... - 26.

D'arcynnHall ígéretekkel és vágyálmokkal teli városa alatt, létezik egy másik város is. A kitaszítottak és és a megtört lelkek végső menedéke. Mélyen a föld alatt, a sötét alagutakon túl, ahol a necromentál Arachno az úr.

25 perc olvasás
0 0 0
Az apokalipszis tornácán
Mundus vult decipi... - 25.

Létezhet egy olyan világ, melyben a halálból is van kiút? A régiek mélyen hittek az istenekben, és a természetfeletti, szerves része volt a mindennapjaiknak. Ezek a felsőbb erők azonban, ugyanúgy hozhattak életet, mint pusztulást. Barlow, e két világ határvonalán táncol.

17 perc olvasás
0 0 0
Vadászat. 2.rész.
Mundus vult decipi... - 24.

Folytatódik a telepaták utáni hajsza, Barlow pedig eközben pengeélen táncol. Ő maga sem tudja, hogy vajon a jó oldalon áll-e. Nem bízik azokban, akikre az életét kellene bíznia, és hamarosan rádöbben arra, hogy egy elég erős elme, képes lehet legyőzni akár a halált is.

29 perc olvasás
0 0 0
Vadászat. 1 rész.
Mundus vult decipi... - 23.

D'arcynhall fülledt betondzsungelének mélyén, elindul egy hajtóvadászat, melyben Barlow fontos szerepet kap, annak ellenére, hogy az egész vállalkozás meglehetősen abszurdnak tűnik. Barlow maga is kételkedik a sikerben, de hamar rájön arra, hogy Wotar napjának éjjelén, bármi megtörténhet.

22 perc olvasás
1 0 0
Halott ember nem mond meséket
Mundus vult decipi... - 22.

Barlow,, a feltörekvő gondolatíró, pályája csúcsára ér, amikor áruba bocsátva a gondolatait, elfogadja a sylur kormány megbízását. Akkor mág nem tudja, hogy ez a döntése mennyire sorsszerű. Hónapokkal később, a sylurok megint kérnek tőle valamit, és a sylur halottak éjszakája, új kapukat tár fel.

32 perc olvasás
0 0 0
Alkonyat előtt
Mundus vult decipi... - 21.

Barlowt az utóbbi időben, nem kíméli a sors. Mióta elfogadta a sylur kormány megbízását, és elment egy párhuzamos világ távoli, ám annál gyönyörűbb bolygójára, egyik lélekromboló csapás érte, a másik után. A sylurok, most megint kérnek tőle valamit, ami első hallásra kissé abszurd, és veszélyes is.

21 perc olvasás
0 0 0
Ahol az erő, ott a jog. 2. rész.
Mundus vult decipi... - 20.

Barlow fültanúja lesz egy beszélgetésnek, melyben a hatalmasok épp a Saranys mesés világát osztják fel egymás között. A Barlowban feltámadó harag, elindít benne egy láncreakciót, melynek végső kimenetele, még kétséges. Elképzelhető, hogy egy újabb lépést tesz a sötétség felé?

15 perc olvasás
0 0 0
Ahol az erő, ott a jog. 1. rész.
Mundus vult decipi... - 19.

Miután Barlow és a gyönyörű Helena Yorakis, ismét egymásra találnak egy szerelmes éjszakára, a gondolatírónak hamarosan rá kell döbbennie arra, hogy semmi sem az, aminek látszik. Felmerül benne a baljós kérdés, hogy az elesetteknek van-e még reménye egy olyan világban, amit a hatalmasok tépnek szét?

18 perc olvasás
1 1 0
Tigris és holdfény. 2.rész.
Mundus vult decipi... - 18.

Minden ember életében eljön a perc, amikor végérvényesen szembe kell néznie önmagával, mindazzal a belső félelemmel, gátlással és belső vívódással, ami mindaddig megmérgezte az életét. Ezzel Barlow sincs másképp, ez a belső szembesülés azonban, valamit megváltoztat benne.

29 perc olvasás
0 0 0
Tigris és holdfény. 1 rész.
Mundus vult decipi... - 17.

Miután Barlow megjárja a túlvilágot, olyan kérdések súlya nehezedik rá, amikre nem tud biztos választ adni. Az élete tovább bonyolódik, amikor újra találkozik Camyllel. Barlow még mindíg szereti a nőt, de kettejük közé áll az árulás gyanúja.

17 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Dick Van Houjt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!