Barion Pixel nuuvella

D.K.Divus

Hét éves voltam, amikor először kezembe került egy papír és egy ceruza úgy, hogy már képes voltam a betűk formálására, s végre már nem csak rajzokkal kezdtem el feltárni belső világomat. Hét esztendő sem kellett az élethez, hogy elkészüljön az első mestermű: amely pontosan olyan borzalmas volt, ahogyan egy hétéves gyermek mesterművét elképzelhetjük. :) Mégis, már ekkor tudtam, hogy ez többet jelent nekem minden anyagi dolognál.
Számomra az írás nem csak írás. Hanem a létezés egy kiteljesedett állapota. Az az eszköz, amivel átadhatjuk tudatunk egy titkos szegletének csodáit. S megoszthatjuk másokkal a legrejtettebb kincseinket, melyet másként senki sem láthat.


Hét éves voltam, amikor először kezembe került egy papír és egy ceruza úgy, hogy már képes voltam a betűk formálására, s végre már nem csak rajzokkal kezdtem el feltárni belső világomat. Hét esztendő ... tovább olvasom

D.K.Divus első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni D.K.Divus nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!